21. oktober 2019
På området bag den hvide ejendom på Vesterbro i Nykøbing  vil ejeren opføre 10-12 rækkehuse. Forslaget er i overensstemmelse med kommuneplanen. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

På området bag den hvide ejendom på Vesterbro i Nykøbing vil ejeren opføre 10-12 rækkehuse. Forslaget er i overensstemmelse med kommuneplanen. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem vil bygge nye boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem vil bygge nye boliger
Odsherred - 04. december 2018 kl. 15:18
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er godt gang i boligplanerne i Odsherred. Og på dagens møde i miljø- og klimaudvalget ligger der fem lokalplananmodninger foran politikerne.

Hvis initiativtagernes ønsker bliver realiseret, vil det betyde op til 193 nye boliger. Men sådan kommer det formentlig ikke til at gå.

Embedsmændene vender nemlig tommelfingrene ned til to projekter, som ligger går ud på at bygge boliger i henholdsvis Herrestrup og Grevinge.

En privat bygherre ønsker at opføre 10-12 boliger som rækkehusbebyggelse ved Vesterbro i Nykøbing. Ønsket harmonerer med kommuneplanen, og forvaltningen kan derfor godt indstille det til godkendelse.

På området ved Hovvejen - ikke langt fra Vallekilde-Hørve Kultur-& Fritidscenter - ønsker ejeren en lokalplan, der giver mulighed for at bygge mellem 80 og 100 rækkehuse.

Kommuneplanen har allerede udlagt området til et byudviklingsområde. Boligerne skal ikke bygges på én gang, og derfor opfordrer forvaltningen til, at der kun udarbejdes en lokalplan for den vestlige del af området. Boligområdet får vejadgang via Hovvejen, og man vil etablere en sti imod øst til Vallekilde-Hørve Kultur-& Fritidscenter.

Den femte lokalplananmodning handler om at bygge 26 boliger ved Østervænget i Vig.

Projektet er i overensstemmelse med kommuneplanen, men forvaltningen peger på, at det kan være hensigtsmæssigt at foretage en arkæologisk prøvegravning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk