23. oktober 2019
I Odsherred spiser Danmark sammen i Vig Forsamlingshus den 24. april. Vi garanterer dog ikke, at desserten er is. Foto: Mik
I Odsherred spiser Danmark sammen i Vig Forsamlingshus den 24. april. Vi garanterer dog ikke, at desserten er is. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesspisning med musikalsk underholdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesspisning med musikalsk underholdning
Odsherred - 22. april 2019 kl. 15:50
Af Niels Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkebevægelsen mod Ensomhed står igen i år bag den landsdækkende kampagne »Danmark spiser sammen«, der med mange fælles spisearrangementer landet over både sætter fokus på og afhjælper ensomhed. I år er kræfterne især sat ind i ugerne 17 og 45.

Ældrerådet og Ældre Sagen i Odsherred er derfor gået sammen om at lave en fællesspisning i Vig Forsamlingshus midt i uge 17, nemlig onsdag den 24. april. Dørene åbnes klokken 14.30, og derefter står den på kaffe og kage og et par timers musikalsk underholdning, før der klokken 18.15 serveres en tre-retters menu.

- Jeg fik de første tilmeldinger klokken otte om morgen på den første bestillings-dag. Der er plads til 150 i forsamlingshuset, og vi regner da med at få udsolgt, fortæller Ældre Sagens Inge Rothe Hansen, som er den, der modtager tilmeldingerne, og fortsætter:

- Det er tredje år, vi er med. Nogle kender hinanden på forhånd, andre er helt nye i den her sammenhæng. Jeg synes faktisk, at folk er gode til at få dem, der måske sidder og er sådan lidt alene, med ind i fællesskabet. Det plejer at være vældig hyggeligt.

Den musikalske underholdning står trioen Roadside for. De spiller irsk folkemusik, amerikansk country og danske hits.

- Der er ikke plads til et dansegulv, når vi er så mange sammen, men så sidder vi og synger med ved bordene, siger Inge Rothe Hansen.

Inge Rothe Hansen regner ikke med, man også laver et arrangement i uge 47, men holder sig til den ene gang om året, som man har gjort hidtil.

- Det er et stort arbejde at stable sådan en dag på benene, så det er bedre at lave et godt arrangement end at lave to og køre sur i det, siger hun.

Sidste frist for tilmelding til Danmark spiser sammen i Vig er lørdag den 20. april.

- Vi har allerede solgt en del billetter, så det er da en god idé at få meldt sig til nu, hvis man har lyst til at være med. Det koster kun 100 kroner, og det er faktisk billigere end de forrige år, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk