16. juli 2020
T2Os fabrik i Egebjerg har i adskillige år haft planer om at igangsætte egentlig produktion, men først nu, et år efter den nyeste selskabskonstruktion blev etableret, er der udsigt til produktion på fabrikken. Foto: Preben Moth
T2Os fabrik i Egebjerg har i adskillige år haft planer om at igangsætte egentlig produktion, men først nu, et år efter den nyeste selskabskonstruktion blev etableret, er der udsigt til produktion på fabrikken. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fabrikken lover snarlig produktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fabrikken lover snarlig produktion
Odsherred - 29. juni 2019 kl. 17:25
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brugte dæk skal forvandles til salgbare og miljørigtige produkter. Sådan har løftet lydt i flere år fra fabrikken T2O i Egebjerg, og nu er det helt op til dem selv, hvornår produktionen af forventet 15 tons olie dagligt skal gå i gang.

arrow Læs også: Borgmester: »Rager ikke Venstres medlemmer af byrådet.«

Vestsjællands Brandvæsen var den 21.juli på brandeftersyn på virksomheden, og her indgik man en aftale med virksomheden om, at de får tre måneder til at lovliggøre deres opbevaring af brugte dæk.

Ifølge Daniel Weinreich, fra brandvæsenet, har de accepteret et forløb, hvor virksomheden løbende indretter deres oplag af dæk forskriftsmæssigt, og så vil der umiddelbart efter den 28.september blive foretaget et brandsyn på stedet.

Erhvervskonsulent Anete Friis, fra Odsherred Kommune, slår fast, at T2O ikke behandles anderledes end andre virksomheder i Odsherred.

»Der er aftalt et tilsyn i forhold til miljø, når støjmålingen er på plads. Vi har ikke opfølgende kontrolbesøg i andre virksomheder uden begrundelse. T2O Egebjerg behandles ikke anderledes end øvrige virksomheder i Odsherred Kommune,« siger hun.

Egil Rindorf er T2Os økonomichef og talsperson for T2O, og han skriver i en mail til avisen, at der er ansat: »en god håndfuld, primært administrative og projektmedarbejdere, og lige nok til så småt at starte produktion. Når vi er i fuld produktion i fase 1, får vi behov for omkring 15 medarbejdere.«

Egil Rindorf svarer benægtende på spørgsmålet om der er en salgsafdeling på fabrikken, for det er ikke nødvendigt.

»Vores produkter er råvarelignende. Det betyder blandt andet, at der ikke er behov for en egentlig salgsafdeling, lige som der ikke er behov for egentlig branding. Vi vil primært komme til at sælge til en ret fast kundekreds,« skriver han i en mail til Nordvestnyt.

Han slår samtidig fast, at virksomheden har alle nødvendige tilladelser, og at egentlig produktion er ganske nært forestående.

arrow T2O har fået endnu et påbud
11. juli 2019 kl. 15:03 Opdateret: kl. 14:01
arrow V efterlyser borgmester i sag om T2O kritik
11. juli 2019 kl. 13:15 Opdateret: kl. 14:15
arrow Beboere vil have stoppet lugt og støj
04. juli 2019 kl. 14:16 Opdateret: kl. 20:05
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk