6. juni 2020
Odserred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er begejstret for ny erhvervsaftale, der sætter gang i en række nye anlægsprojekter.
Odserred Kommunes borgmester, Thomas Adelskov, er begejstret for ny erhvervsaftale, der sætter gang i en række nye anlægsprojekter.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsaftale sender 15 mio. kr. ud i Odsherreds erhvervsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsaftale sender 15 mio. kr. ud i Odsherreds erhvervsliv
Odsherred - 22. maj 2020 kl. 09:40
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anlægsprojekter for 15 mio. kr. bliver sat i gang i løbet af i år i Odeherred Kommune, og håbet er, at det kan hjælpe erhvervslivet efter corona-krisen.

Borgmester Thomas Adelskov (S) slår fast, at anlæggene skal gøres færdig i år, og han er særligt begejstret for, at alle byrådets partier står bag aftalen.

De anlægsprojekter, som nu skal nyde fremme i år er nye p-pladser ved sundhedscentret i Nykøbing, for èn mio. kroner etablering af stamvejen til Anneberg Bakke fra Anneberg Stræde, scanning af teknisk arkiv, så borgere og virksomheder selv kan søge dokumenter, asfaltering af p-plads ved Vig Skole, trådhegn på idræts- og tennisanlæg, renovering af offentlige toiletter, flere naturforvaltningsrojekter og asfaltbelægninger ved veje, stier og p-pladser.

Derudover bliver der afsat 1,5 mio. kr. til at skabe nye udefaciliteter til udeundervisning på skolerne samt opholds og spisningsområder, 300.000 kr. til at renovere og beskære levende hegn omkring skolen på A. Ladingsvej og 400.000 kr. til at befæste markvejen som del af Istidsruten.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk