23. januar 2021
Feriepartner Odsherred kunne godt bruge nogle flere sommerhuse til udlejning. Efterspørgslen er stor - også i 2021-persektiv. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Feriepartner Odsherred kunne godt bruge nogle flere sommerhuse til udlejning. Efterspørgslen er stor - også i 2021-persektiv. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En udfordring at finde udlejningssommerhuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En udfordring at finde udlejningssommerhuse
Odsherred - 27. november 2020 kl. 21:26

Det er blevet populært, at eje et sommerhus - ikke mindst i Odsherred, som er den mest eftertragtede sommerhuskommune i landet.

- Der sker et eller andet lige nu. Der er en meget positiv stemning omkring sommerhuse lige nu - både hvad angår udlejning og køb. Vi kan jo ikke rigtig tage til udlandet og holde ferie, men jeg tror også, at det for manges vedkommende er mere trygt, at komme i sommerhusene, hvor der kun er dem selv, end at tage på hotel for eksempel, siger Morten Egeskov, direktør for Geopark Odsherred og Feriepartner, der vurderer, at efterspørgslen også vil være høj til næste år.

- Men mange af Feriepartners udlejningshuse blev solgt til købere, som ikke ønskede at leje ud, men i stedet benytte det selv. Så vi mister jo nogle huse på den konto, forklarer Morten Egeskov.

Han kan dog konstatere, at det under omstændighederne er lykkedes meget godt.

- Vi har fået nye huse til, så selvom tallene måske ser ud som om der ikke er sket noget, så dækker det faktisk over ret store bevægelser, siger han.

Feriepartner Odsherred har nu 385 huse til udlejning mod 362 huse på samme tidspunkt sidste år.

I det hele taget har coronaen haft en positiv effekt på sommerhusudlejningen. Da statsministeren lukkede landet ned, tog folk ud i »isolation« sommerhusene og selv ydersæsonen og omkring efterårsferien var der rift om udlejningshusene.

Tendensen med at holde sommerhusferie i Odsherred ikke ud til at aftage i 2021. Der er nemlig godt gang i bookingerne til den kommende sæson.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk