18. maj 2021
Nyt tag skal der til på Søllerødlejren på Sj. Odde, hvis Carsten Christoffersens drøm om grøn strøm skal blive en realitet. Foto: Niels Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Nyt tag skal der til på Søllerødlejren på Sj. Odde, hvis Carsten Christoffersens drøm om grøn strøm skal blive en realitet. Foto: Niels Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En drøm om grøn strøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En drøm om grøn strøm
Odsherred - 03. maj 2021 kl. 16:06
Af Niels Sørensen

Foreningen bag Søllerødlejren på Gniben på Sj. Odde er i fuld sving med at gøre den store, gamle lejrskole klar til genåbning og sommergæster. Adskillige frivillige er at finde i bygningen - der kan huse op til 70 gæster til overnatning - da dagens Odden-udsendte kigger forbi.

- Der er sat nye lamper op, badeværelserne er blevet ordnet, der er sat varmepumper op i pejsestuen og i sovesalen, og vi har malet og - ja, jeg kan snart ikke huske det hele, siger Carsten Christoffersen med et smil.

Og selv om foreningen har mange, gode kræfter, og Carsten Christoffersen sågar har hentet sin bror Peter ind fra København, kunne han godt ønske sig, at der kom flere til.

- Men sådan har de fleste foreningen det jo nok. Man kan altid lige bruge et par hænder mere, konstaterer han.

Han kunne især bruge hjælp til taget, som står for at skulle skiftes ud.

- Det kommer nok til at koste omkring 1,2 mio. kr. og min drøm er, der kommer solceller på, så vi kan leve af grøn strøm. Derfor kunne vi da godt ønske os, der kom en, som har forstand på at søge fondspenge og den slags, siger han.

Man kan blandt andet kontakte foreningen via Facebook, hvis man skulle have lyst til at være med.

- Man skal også huske på, at det er altså vældig hyggeligt at gå og lave sådan noget her sammen, slutter Carsten Christoffersen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk