14. april 2021
Asnæs Svømmehal har været taget ud af drift siden oktober på grund af rådskader i det karakteristiske pyramidetag, og området er fortsat afspærret. Foto: Stefan Andreasen.
Asnæs Svømmehal har været taget ud af drift siden oktober på grund af rådskader i det karakteristiske pyramidetag, og området er fortsat afspærret. Foto: Stefan Andreasen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstraordinært møde i økonomiudvalg om renovering af svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstraordinært møde i økonomiudvalg om renovering af svømmehal
Odsherred - 06. april 2021 kl. 18:53
Af Stefan Andreasen

Licitations-runden, hvor seks indbudte byggefirmaer kunne komme med bud på at renovere tagene på Asnæs Svømmehal og Asnæs-Grevinge Hallen, er slut, og det er nu op til økonomiudvalget i Odsherred Byråd at tage stilling.

Sagen er på som eneste punkt på et ekstraordinært økonomiudvalgsmøde den 8. april. Punktet er lukket.

Niels Minor Borre, afdelingsleder i Ejendomme i Odsherred Kommune, ønsker ikke at oplyse om byggesagen, der har stor offentlig bevågenhed, fordi Asnæs Svømmehal har været taget ud af drift siden oktober.

I begyndelsen af marts oplyste han, at det kommer til at tage længere tid end først forventet at renovere den råd-skadede tagkonstruktione.

I november lød meldingen, at svømmehallen formentlig kunne genåbne i slutningen af juli.

Men bygherrerådgiver Schou Birkendorf Arkitekter meddelte i begyndelsen af marts, at åbningen af svømmehallen først kan ske i september, måske endda sidst i september, fordi der har været brug for tid til at ingeniørberegne de bærende søjler i den specielle tagkonstruktion.

Også taget på Asnæs-Grevinge Hallen skal udskiftes, og en utæt facade skal beklædes med tætte plader.

Taget over omklædningsrummene skal også skiftes.

Det er fortsat forventningen, at sportshal og omklædningsrum står klar efter sommerferien.

Gruppeformændene i Odsherred Byråd har sagt ja til at udskifte tagene til en anslået pris på 15,4 mio. kr., som findes i uudnyttede lånepuljer.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk