20. oktober 2018
Leon Eifos, indehaver Odsherred Marineservice, ved de nye Quicksilver både, som bliver en del af udstillingen.

Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Leon Eifos, indehaver Odsherred Marineservice, ved de nye Quicksilver både, som bliver en del af udstillingen. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksplosiv vækst tvinger bådforretning til at flytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksplosiv vækst tvinger bådforretning til at flytte
Opdateret 11. december 2017 kl. 09:11
Odsherred - 11. december 2017 kl. 08:11
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Leon Eifos er ikke kun en meget travl mand i disse uger, han er også en meget glad mand: Efter måneders overvejelser og spekulationer har han endelig fundet afløsningen for Odsherred Marineservices hidtidige lokaler ved Nykøbingvej i Herrestrup.

- Jeg måtte simpelthen ud at finde mere plads. Vi kunne ikke være i lokalerne i Herrestrup. Alting var for småt efterhånden - alene det at skaffe plads til omkring 100 både til vinteropbevaring var en kollossal udfordring, fortæller Leon Eifos.

Han etablerede Odsherred Marineservice i 2013, da CC Camping & Marineservice lukkede. Og han fik succes fra start. I dag er Odsherred Marienservice en af de absolut største i branchen - det afspejles både i den støt voksende kundekreds og det faktum, at hele Sjælland i dag er »hjemmebane« for Leon Eifos og hans folk.

I de store haller på Tinghulevej 8 i Højby råder man over 13.000 kvadratmeter ude og inde.

Pladsen i det tidligere byggemarked skal bruges til butik og værksted samt udstilling af nye både.

Udover Leon Eifos selv er der yderligere fire medarbejdere, Maria (Leons hustru), Marijan, der står for butikken, Kim, der er mekaniker og Sebastian, husets lærling.

Alle fem arbejder hårdt på flytningen og er allerede nået langt. Bl.a. er der installeret et altomfattende alarmsystem med bl.a. videodækning af alle arealer ude som inde.

- Dyrt men nødvendigt, fastslår Leon Eifos, der også har fået placeret tre megastore sten foran hovedindgangen, så rambuk-tyverier ikke kan finde sted.

Flytningen forventes færdig inden nytår, og straks i de nye år forventer Leon Eifos at kunne åbne forretningen.

Men der er mange praktiske opgaver, der skal løses i de kommende uger, så den store »åbningsfest« udskydes til solen står højere på himlen og bl.a. bådfolket igen kommer ud af vinterhi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk