8. august 2020
Rasmus Paludans besøg på vig Festival forløb uden problemer, men nu er Stram Kurs-lederen blevet forment adgang til Langelandsfestivalen. Foto: Peter Andersen
Rasmus Paludans besøg på vig Festival forløb uden problemer, men nu er Stram Kurs-lederen blevet forment adgang til Langelandsfestivalen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter festivalafvisning: Problemfrit Paludan-besøg på Vig Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter festivalafvisning: Problemfrit Paludan-besøg på Vig Festival
Opdateret 24. juli 2019 kl. 13:28
Odsherred - 24. juli 2019 kl. 13:00
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er højsæson for musikfestivaler, og på Langelandsfestivalen er den kontroversielle partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, ikke velkommen. Det skriver TV2 Fyn i dag.

arrow Læs også: Paludan melder sin ankomst til Vig Festival

Ligesom på Vig Festival for få uger siden, har Paludan købt billet til festivalen, men hvor festivalformand i Vig, Ole Larsen ikke havde noget problem med at lukke politikeren ind, er tonen anderledes afvisende skriver mediet.

- Vi ønsker ham ikke hernede. Han kan ikke komme ind. Simpelthen. Sådan er det, siger direktør og festivalejer Allan K. Pedersen over for TV 2 News og henviser til hensynet til de øvrige festivaldeltageres sikkerhed.

Ole Larsen siger til Nordvestnyt at Paludans besøg på Vig Festival forløb helt uden problemer.

- Jeg så ham ikke, og jeg har heller ikke hørt om noget. Vi laver ikke ekstra sikkerhed, men når han gik på pladsen kunne folk der så ham, jo tydeligt se, at der gik nogle vagter med. Men ingen gæster har henvendt sig og været utrygge og det forløb helt stille og roligt, siger han.

Vig Festivals sikkerheds- og ordensregler foreskriver at der ikke må agiteres hverken politisk eller religiøst på festivalens område.

Og det blev der i den grad lyttet til - ikke kun fra Stram Kurs-lederens side. Årets Vig Festival var en af de fredeligste længe, hvad angår uroligheder og kriminalitet i det hele taget.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk