25. januar 2021
Finn Steensen Ørsdahl blev dræbt i sit hjem på Færgevej 4 i Gundestrup på et tidspunkt mellem den 13. og 14. februar. Hans morder er stadig på fri fod.
gallery icon

Se billedserie

Finn Steensen Ørsdahl blev dræbt i sit hjem på Færgevej 4 i Gundestrup på et tidspunkt mellem den 13. og 14. februar. Hans morder er stadig på fri fod.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter 14 dage: Finns morder stadig på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 14 dage: Finns morder stadig på fri fod
Odsherred - 01. marts 2019 kl. 11:35
Af Marianne Nielsen

Efter 14 dage jagter Midt- og Vestsjællands Politi fortsat Finn Steensen Ørsdahls koldblodige morder, der først tæskede den 65-årige mand ihjel og efterfølgende satte ild til ejendommen på Færgevej 4 i Gundestrup i forsøget på at slette sine spor.

arrow Læs også: Tre drab kædes sammen: Politi i fælles efterforskning

- Vi arbejder stadig på fuld tryk med efterforskningen, og vil stadig gerne tale med vidner. Nogen må jo vide noget, siger efterforskningsleder Bjørke Kierkegaard til Nordvestnyt.

Motivet er endnu uafklaret, men efterforskningslederen fortæller, at det var almindeligt kendt i flere miljøer, at den 65-årige lå inde med større kontantbeløb og at det kan have fået fatale konsekvenser. Han vil heller ikke udelukke, at offer og gerningsmand kendte hinanden.

Siden alarmen om brand i landejendommen på Færgevej 4 lød klokken 07.14 torsdag den 14. februar, har politiet forsøgt at kortlægge hændelsesforløbet, der første til at fundet af liget af den 65-årige beboer.

Færgevej blev spærret af, hundepatruljer sendt ud i området og naboer udspurgt i de efterfølgende dage i forsøget på at pejle sig ind på, hvad der var sket og hvem, der eventuelt var blevet set på eller omkring ejendommen i tiden omkring brandens opståen.

De brandtekniske undersøgelser har konkluderet at branden var påsat, og retsmedicinere har konkluderet, at Finn Stensen Ørsdahl var udsat for massiv og dødelig vold forinden ildspåsættelsen.

arrow Efterlyser lille bil i bestialsk drabssag
18. juni 2019 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Afspærring ophævet i brutal drabssag
13. juni 2019 kl. 08:57 Opdateret: kl. 08:57
arrow Finns morder risikerer at gå fri
15. maj 2019 kl. 13:39 Opdateret: kl. 09:11
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk