17. maj 2021
Tidligere dyrlæge, Steen Dirch Poulsen, Nykøbing, er den ældste kandidat ved kommunalvalget. Han kalder sig selv for »fyld« på listen og arbejder for en plads til spidskandidat Ulla Margrethe Hansen. Foto: Marianne Nielsen
Tidligere dyrlæge, Steen Dirch Poulsen, Nykøbing, er den ældste kandidat ved kommunalvalget. Han kalder sig selv for »fyld« på listen og arbejder for en plads til spidskandidat Ulla Margrethe Hansen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrlægen kæmper for en plads til Ulla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrlægen kæmper for en plads til Ulla
Odsherred - 07. november 2017 kl. 14:24
Af Marianne Nielsen

Han har mange års politisk erfaring i rygsækken, blandt andet som formand for Konservative i Odsherred, men det er ikke hans portræt man finder på valgplakaterne. Den 83-årige tidligere dyrlæge Steen Dirch Poulsen, Nykøbing, kalder sig selv for »fyld« på liste C og at hans fokus er på at få valgt De Konservatives spidskandidat, Ulla Margrethe Hansen ind i byrådet.

- Hun er en virkelig god kandidat, fastslår han.

Som formand for partiets lokalafdeling ser han det som sin pligt at få partiet på ret køl igen efter nogle stormfulde år uden den store medlemstilslutning.

- Men jeg fornemmer, at det begynder at vende nu, vurderer han.

Han ved godt, at hans alder nødvendigør et skifte på formandsposten i nær fremtid.

- jeg bliver jo 84 næste gang og selvom man føler sig yngre, så følger kroppen jo ikke helt med, erkender Steen Dirch Poulsen.

Egenlig havde han lovet sin Rigmor ikke at involvere sig i den politiske valgkamp, men efter en møde, hvor hun selv var med, ændrede hun holdning.

- Så sagde hun »du må godt«, fortæller han.

Når der ikke er politik på dagsordnen, så porducerer han magneter, som køer kan sluge og som samler fremmedlegmer fra fodret, for eksempel søm og skruer.

Virksomheden holder til i Vig og har lige fået en større ordre fra Sydamerika e på op mod 400.000 enheder, som vil tage de næste par måneder at lave. han får hjælp til produktionen af to-tre løsarbejdere.

- Men produktionen er ikke så stor. Det er en hobby for at holde mig i gang, siger stemmesedlens alderspræsident.

Uanset hvor travl en hverdag Steen Dirch Poulsen har, så finder altid tid til at nyde et glas Taylers Vintage 2011 portvin og avisen, når den lander i postkassen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk