31. maj 2020
En grundejer på Lærkegårdsvænget  ved Ordrup fældede en halv snes af naboens træer, og det takserede Retten i Holbæk til 20 dagbøder á 500 kr.  Foto: Torben Andersen
En grundejer på Lærkegårdsvænget ved Ordrup fældede en halv snes af naboens træer, og det takserede Retten i Holbæk til 20 dagbøder á 500 kr. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for at fælde naboens træer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for at fælde naboens træer
Opdateret 07. juni 2016 kl. 15:36
Odsherred - 06. juni 2016 kl. 15:06
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Holbæk kendte mandag en 67-årig grundejer fra Ordrup i Odsherred skyldig i hærværk mod en halv snes af naboens træer. Straffen blev fastsat til 20 dagbøder á 500 kr.

Den 67-årige erklærede sig uskyldig i anklagen om hærværk, men erkendte, at han havde fældet træerne. Han mente, at han havde en mundtlig aftale herom med ejeren. Det viste sig dog, at aftalen dels var uklar, og dels var indgået i 2000. Endvidere havde denne nabo solgt sommerhuset i 2006.

Den nuværende nabo, som har mistet træerne, fortalte i retten, at disse havde været med til at give læ på ejendommen. Han havde ingen aftale om træfældning med den 67-årige.

Domsmandsretten afgjorde også, at erstatningsspørgsmålet skal afklares ved et civilt søgsmål.

Den 67-årige ankede straks dommen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk