22. oktober 2021
I panelet sad Søren With (S), Thomas Adelskov (S), ordstyrer Martin Hoffmann Kønig, Morten Egeskov (V), Jan Adolfsen (V) og Erik Winther (V)
gallery icon

Se billedserie

I panelet sad Søren With (S), Thomas Adelskov (S), ordstyrer Martin Hoffmann Kønig, Morten Egeskov (V), Jan Adolfsen (V) og Erik Winther (V)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat frem for fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat frem for fodbold
Odsherred - 15. november 2017 kl. 05:57
Af Helene MacCormac

Mens en god del af Danmarks befolkning tirsdag aften sad hjemme foran tv-skærmene og heppede på fodbolddrengene i Dublin, var der godt 50 borgere, som i stedet valgte at tage til valgkamp i Fårevejlehallen. Socialdemokraterne stillede op med Søren With og Thomas Adelskov, og selv om de var en mand i undertal i forhold til Venstres hold, som bestod af Morten Egeskov, Jan Adolfsen og Erik Winther, så var der klar bormgesterfordel til det røde hold. Til gengæld kunne Venstre med bysbørnene Jan Adolfsen og Erik Winther på holdet næsten siges at være på hjemmebane. Aftenens fodbolddommer var lokalredaktør på Nordvestnyt Martin Hoffmann Kønig, som i fornem stil og uden spyt i fløjten sikrede, at spillets regler blev overholdt.

Det blev ikke en kedelig 0-0'er, som Morten Egeskov havde frygtet. Der var mange skud på mål, nogle gik ind. En kamp uden de store overraskelser, og fra bagerste række var det sportskommentatorens klare overbevisning, at kampen, trods den forlængede spilletid på grund af mange spørgsmål, endte uafgjort.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk