18. oktober 2019
Sennep med tang i er faldet i god jord hos dommerne i Salling Food Award, som har sendt Dansk Tang videre til smagskonkurrencens semifinale på fredag. Foto: Marianne Nielsen
Sennep med tang i er faldet i god jord hos dommerne i Salling Food Award, som har sendt Dansk Tang videre til smagskonkurrencens semifinale på fredag. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Tang i jysk smagsdyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Tang i jysk smagsdyst
Odsherred - 12. september 2018 kl. 06:32
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tangsennep fra Dansk Tang i Nykøbing deltager i disse uger i en smagskonkurrence udskrevet af Salling Fondene, som hvert år smager sig igennem en række nye danskproducerede fødevarer.

Efter de indledende smagninger er tangsennepen blandt de 24 produkter, der er gået videre til semifinalen ved Salling Food Award, som afholdes op fredag den 14. september i Salling Super i Aarhus.

Ved semifinalen får Dansk Tang ligesom de øvrige deltagere mulighed for at fremvise produktet og fortælle deres unikke historie.

Efter semifinalen udpeges 16 produkter, der går i finalen, som afholdes den 4. oktober 2018 i Salling Aarhus.

Salling Food Award er sat i verden for at hylde og fremme banebrydende, danske fødevareprodukter og fødevareproducenter.

Skulle Dansk Tang gå hele vejen, er gevinsten på 100.000 kroner.

Dansk Tang er ejet af Claus Marcussen og sønnen Simon Weber Rasmussen, som dykker ned i havet langs Odsherreds kyster efter tang til en række forarbejdede produkter, ligesom et stigende antal gourmet-restauranter i Københavnsområdet er aftagere af friskhøstet tang fra Odsherred.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk