13. april 2021
Bente Nørhede (i midten) siger nu farvel til kultur-teamet i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland og fejres med virtuel afskedsreception 2. marts. Til venstre er det Lisbet Obel - til højre leder Jesper Bertelsen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Bente Nørhede (i midten) siger nu farvel til kultur-teamet i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland og fejres med virtuel afskedsreception 2. marts. Til venstre er det Lisbet Obel - til højre leder Jesper Bertelsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-tid: Bentes afskeds-reception holdes online

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-tid: Bentes afskeds-reception holdes online
Odsherred - 28. februar 2021 kl. 13:03
Af Stefan Andreasen

Der er tradition for, at der bliver holdt festlig afskedsreception i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland - med mad og drikke, hygge, taler, hilsner, musik og sang - når medarbejdere siger farvel efter mange års ansættelse.

Bente Nørhede fra kultur-teamet, der nu stopper for at gå på efterløn, efter 21 års ansættelse i Odsherreds biblioteker og kulturhuse, skal ikke snydes for festivitas, selvom det er corona-tid.

- Vi holder en festlig afskedsreception for Bente - online. Vi skal sige ordentligt farvel, siger biblioteks- og kulturhusleder Jesper Bertelsen.

Han skal være toastmaster til afskedsreceptionen tirsdag den 2. marts, der kommer til at foregå efter »Fællessang - hver for sig«-

princippet.

Der indrettes et studie med kameraer, lydudstyr og mikserpult i Pakhuset, hvorfra der sendes taler fra samarbejdspartnere og andet godt ud til hovedpersonen og til de frivillige hjælpere i kulturhuset og hjemmearbejdende ansatte i Biblioteker og Kulturhuse, BOK.

- Vi må jo være maksimum fem i studiet ad gangen, så folk kommer og går, og så er der én, der sidder og mikser det hele sammen, siger Jesper Bertelsen.

- De inviterede får et link, de kan klikke på, det hele starter klokken 10, og så kører vi. Alle trænger til, at vi hygger os sammen og har det sjovt, siger Jesper Bertelsen.

Bente Nørhede er et kendt ansigt i Odsherreds biblioteker og kulturhuse.

De seneste år har hun arbejdet tæt sammen med Lisbet Obel i kultur-teamet i Kulturhus Pakhuset.

De to har - udover booking og tilrettelæggelse af koncerter, foredrag og udstillinger i Pakhuset og i Aksen i Asnæs - på skift stået for afviklingen af arrangementer i de to kulturhuse.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk