7. april 2020
Copenhagen Phil, her fotograferet til »Open Orchestra« i 2018, er torsdag den 20. februar tilbage i Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter, denne gang med en offentlig koncert.
gallery icon

Se billedserie

Copenhagen Phil, her fotograferet til »Open Orchestra« i 2018, er torsdag den 20. februar tilbage i Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter, denne gang med en offentlig koncert.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Copenhagen Phil begejstret for ny idræts-hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Copenhagen Phil begejstret for ny idræts-hal
Odsherred - 18. februar 2020 kl. 20:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Copenhagen Phil, Sjællands symfoniorkester, der er godt vant, når det gælder koncertsale med den rette akustik, har fået et øre for det nybyggede Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter, som orkestret gæstede i 2018 med en »Open Orchestra«-koncert.

Her var lokale skolebørn inviteret til at gå rundt imellem musikerne, på opdagelse i musikken, blandt andet i uddrag af russiske Shostakovitj' drøn af en 10. symfoni.

Torsdag den 20. februar vender orkestret tilbage til Borren, denne gang med en fuld koncert for offentligheden, og der er igen russisk musik på programmet, ouverturen fra Glinkas romantiske eventyr-opera »Ruslan og Ljudmila« og Rachmaninovs »Symfoni nr. 3« - hans sidste i rækken.

- Orkestret var så begejstret for Borren og for akustikken, så man har bedt om at komme tilbage, fortæller Bjørn Monberg, arrangør og medlem af orkestrets samråd.

Til koncerten får publikum også musik af hammondorgel-spiller og komponist Anders Koppel, kendt fra Savage Rose.

Akkordeon-virtuos Bjarke Mogensen, en af landets store, internationale profiler, kan opleves som solist i sprudlende musik af Koppel - hans »Akkordeon-koncert nr. 2«. Musikken er skrevet netop til Bjarke Mogensen.

På grogrammet står også »Pastorale« fra Per Nørgårds melodiske »Suite - fra Babettes Gæstebud«, komponeret til Gabriel Axels oscar-vinder »Babettes Gæstebud«.

Prisvindende Andris Poga fra Letland.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk