29. januar 2020
Ida Trier Dahlkild tilbyder ansigtsmaling på Sanddobbernes høstmarked i efterårsferien. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Ida Trier Dahlkild tilbyder ansigtsmaling på Sanddobbernes høstmarked i efterårsferien. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campingplads skruer op i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campingplads skruer op i efterårsferien
Odsherred - 10. september 2019 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vindekilde: Selv om de fleste campingpladser nok så småt er ved at lukke ned for sæsonen, så gælder det ikke for Sanddobberne camping i Vindekilde. I efterårsferien har den derimod fuld fart på med en række aktiviteter hele ugen for både campister og folke udefra. Arrangementerne er dog forbeholdt særligt sensitive mennesker og deres familier.

- Der er sådan en dejlig stemning af fred og ro her på Sanddobberne - lige ud til Sejerøbugten, og samtidig er der mulighed for at møde ligesindede og måske få nogle gode oplevelser sammen, siger Ida Trier Dahlkild fra Sanddobberne Camping.

I løbet af ugen er der en række kreative værksteder på campingpladsen. Onsdag den 16. oktober, skal der for eksempel bygges små hyggelige kastaniedyr, Tirsdag den 15. oktober er der skattejagt med Odsherred detektorforening. Er man til friluftsaktiviteter, er der Mandag, onsdag og torsdag formiddage i efterårsferien udendørs familieyoga på plænen bag campingpladsens hovedbygning og man kan også hele ugen prøve en mild mini-akupunkturbehandling, NADA, eller komme på besøg, på en nærliggende vingård. Allerede søndag den 13. oktober er der høstmarked på pladsen fra klokken 12 til 17. Her kan gæsterne smage vin og honning fra den nærliggende Agerbogaard, prøve aloe vera-produkter, møde lokale kunsthåndværkere og få ansigtet dekoreret med ansigtsmaling af campingmutter Ida Trier Dahlkild.

Arrangementerne er gratis for campister på pladsen, mens gæster skal betale mellem 15 og 25 kroner for at deltage i aktiviteterne.

- Fællesnævneren denne uge er, at der er plads til alle - lige som vi er, siger Ida Trier Dahlkild.

hen

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk