13. august 2020
Byrådspolitikerne hilste på de fremmødte tilhørere i byrådssalen tirsdag aften. Omkring 30 af dem var kommet specifikt for at lytte på biogas-debatten, der igen var at finde på dagsordnen. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Byrådspolitikerne hilste på de fremmødte tilhørere i byrådssalen tirsdag aften. Omkring 30 af dem var kommet specifikt for at lytte på biogas-debatten, der igen var at finde på dagsordnen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd står fast: Biogas bliver i Vig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd står fast: Biogas bliver i Vig
Odsherred - 26. juni 2019 kl. 08:18
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Biogasmodstanderne i Vig, fik op til byrådsmødet tirsdag aften en ny gnist af håb, da formanden for miljø- og klimaudvalget, Paw Pedersen (DF), opfordrede byrådskollegerne om at »slå op i banen« og genoverveje placeringen af et biogasanlæg i Vig, og i stedet afsøge mulighederne for en placering ved miljøcentret i Audebo i samarbejde med Holbæk.

arrow Læs også: Biogas-protesten kommer på museum

Flere Vig-borgere var således mødt frem i byrådssalen, for at få næste kapitel med i biogas-sagaen.

Men de måtte gå skuffede hjem, for den timelange drøftelserne i salen bar ikke noget afgørende nyt frem i lyset, som kunne få byrådsmedlemmerne til at sætte en proces i gang for at aflyse lokalplanforslaget, , skriver Nordvestnyt onsdag.

- Jeg vil gerne ringe til ejerne, for at høre om stadig er interesserede i at benytte det plangrundlag, som vi har besluttet, men mere end det vil jeg ikke gøre, fastholdt Thomas Adelskov (S).

Under den lange debat, pegede en del politikere på, at troværdigheden overfor erhvervslivet, ville lide under det, hvis man ændrede holdning til lokalplanforslaget.

- Det er jo os, der har efterlyst nogen, der ville opføre et biogasanlæg. Det var der nogen, der gjorde, og så siger vi tak fordi I gjorde, som vi gerne ville have - nu trækker vi tæppet væk under jer, lød det fra Morten Egeskov (V) under biogas-debatten.

arrow Biogas-sagen: Vig-borgere på plads i byrådssalen
25. juni 2019 kl. 18:31 Opdateret: kl. 18:31
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk