24. maj 2019
Græstæppet i byparken er pløjet op af køretøjer, selvom kørsel i parken er forbudt. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Græstæppet i byparken er pløjet op af køretøjer, selvom kørsel i parken er forbudt. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bylav har fået nok af unge der hærger i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bylav har fået nok af unge der hærger i parken
Odsherred - 12. december 2018 kl. 07:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bylavet i Fårevejle Stationsby indkalder til møde om de vedvarende problemer med unge, der hærger i byparken. Høj musik, skrald, tomme flasker og hærværk. Beboere på Møllevej og Parkvænget i Fårevejle Stationsby har i et længere stykke tid følt sig generet af unge, der har forelsket sig bålhytten i byparken, og samles til højlydt aftenhygge og natlige fester.

- Vi har kontakt til ssp og Ung i Odsherred, som har hånd i hanke med noget af det, men nu synes vi at vi er nødt til at gøre noget mere end det, siger Maud Kofoed, der er næstformand i Fårevejle Stationsbys Bylaug.

Bylavet har nu inviteret til borgermøde for at få sat ord på indsatsen.

- Vi er bekymrede over det, og synes at vi skal samle os som borgere og forældre og finde ud af hvilke muligheder vi har for at ændre på det her, siger Maud Kofoed i tirsdagens udgave af Nordvestnyt.

Mødet, som foregår på Sydskolens afdeling i Fårevejle mandag den 17. december kl. 17, skal bruges til at drøfte løsningsmodeller som kan genoprette freden og trygheden i byen.

Med på mødet er der både Natteravne, politi, misbrugskonsulent, ssp og vi håber at kunne få en masse borgere i tale og ikke mindst forældrene.

-Vi håber der kan komme opmærksomhed omkring det, og jeg håber at det kan resultere i en eller anden form for værested, hvor der er noget voksenkontakt og støtte, siger Maud Kofoed.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk