3. marts 2021
Direktør for LevAs og People Like Us, Lars Carlsen. Foto: Marianne Nielsen
Direktør for LevAs og People Like Us, Lars Carlsen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryggeri dropper Skippinge - kapitalen mangler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryggeri dropper Skippinge - kapitalen mangler
Odsherred - 04. maj 2017 kl. 18:21

Der skal alligevel ikke brygges øl i Skippinge. People Like Us vender i stedet blikket mod Dragsholm Slot.

arrow Læs også: Bryggeri kigger mod Nykøbing

Kapitalmangel bremser bryggeri-projektet i Skippinge. Til Nordvestnyt oplyser folkene bag People Like Us, at man nu neddrosler ambitionerne om et stort bryggeri i Skippinge, og i stedet indleder et samarbejde med Dragsholm Slot.

Crowdfunding-kampagnen i marts indbragte langt fra den million, man havde sat som mål, og investeringerne ikke har fulgt med den hastigt stigende interesse for øl brygget af autister med Mikkeller- brandet i ryggen.

- Det betyder, at det store bryggeri er taget midlertidigt af tegnebrættet, for en mindre, men hurtigere effektueringsløsning, der betår af en kombination af et lille bryggeri og kontraktbrygning gennem de store, anerkendte bryggerier De Proef og Thisted Bryghus, oplyser Lars Carlsen, direktør i People Like Us, der også har skippet Skippinge Brew i bryggeriets navn.

Direktøren oplyser videre, at Dragsholm Slot, som er blandt flere lokale samarbejdspartnere, er interesseret i at finde en løsning, hvor People Like Us kan etablere et bryggeri i mindre skala, med en 200-liters kapacitet.

- People Like Us og Dragsholm Slot har et fælles grundlag og en fælles ambition om at ville et samarbejde, hvor bryggeriet People Like Us skal ligge på Dragsholm Slot. I øjeblikket undersøger vi alle muligheder, men både Dragsholm Slot og People Like Us er heldigvis af den overbevisning, at vi sammen kan finde en fælles løsning. Vi glæder os til det kommende samarbejde, siger Lars Carlsen.

I Skippinge undrer Helge Fredslund sig. Han har indtil for nylig været en tæt samarbejdspartner og har lagt lokaler til bryggeriprojektet.

- Efter alt det, vi har haft sammen, og de kræfter og penge, jeg har lagt i det, så kan min respekt for Lars ligge på et meget lille sted. Jeg står tilbage med en følelse af at være blevet brugt, og måske en smule misbrugt, siger Venstre-lokalpolitikeren.

arrow Bryggeri i million-indsamling til udstyr
15. marts 2017 kl. 08:57 Opdateret: kl. 09:10
arrow Nu vil de putte tang i Skippinge-øllen
05. februar 2017 kl. 18:38 Opdateret: kl. 14:41
arrow Bryggeri kigger mod USA
31. januar 2017 kl. 11:16 Opdateret: kl. 07:54
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk