19. januar 2020
Der er lagt op til familiehygge for nytilflyttede børnefamilier, når Odsherred Kommunes bosætningskonsulent invierer til hyggeeftermiddag på stranden. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der er lagt op til familiehygge for nytilflyttede børnefamilier, når Odsherred Kommunes bosætningskonsulent invierer til hyggeeftermiddag på stranden. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bosætningsstrategi: Inviterer til familiehygge på stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bosætningsstrategi: Inviterer til familiehygge på stranden
Odsherred - 26. april 2019 kl. 15:11
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Noget af det Odsherred bryster sig af, er de mange strande og det liv, der leves i vandkantsdanmark. Og den oplevelse skal potentielle og nye tilflyttere ikke snydes for.

Bosætningskonsulent i Odsherred Kommune, Nastasja Ernst, har inviteret til familiehygge på Høve Strand - et særligt arrangement for nye og kommende tilflyttere.

- Vi har prøvet at gøre noget andet end de velkomstmøder, som vi holder. De seneste gange har vi lagt mærke til, at vi har haft svært ved at få børnefamilierne til at komme. Formatet og måden mødet bliver holdt på, er ikke oplagt for den målgruppe. Så nu prøver vi noget andet og inviterer børnefamilierne på stranden, fortæller bosætningskonsulenten, som kalder tilbuddet en prøveballon.

Strandturen for tilflytterfamilier foregår lørdag eftermiddag den 4. maj, hvor naturvejleder og geo-guide Jan Barslund fanger rejer, krabber, muslinger og andet spændende i vandkanten, og ved bålet sidder Nastasja Ernst klar til en hyggelig snak om familielivet og mulighederne i Odsherred og får øjnene op for de naturoplevelser der er at hente.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk