17. oktober 2019
Når der er sommermarked i Starreklinte, er Faurholms produkter også med.
Når der er sommermarked i Starreklinte, er Faurholms produkter også med.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Book en bod på sommer-markedet i Starreklinte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Book en bod på sommer-markedet i Starreklinte
Odsherred - 21. maj 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til juni er der sommermarked i Starreklinte, tæt ved Dragsholm Slot. Arrangørerne opfordrer intreresserede stadeholdere til at melde sig til arrangementet.

Et stenkast fra Dragsholm Slot finder man et kreativt pop-up-marked i hjertet af det gamle Starreklinte.

Her kan man lade børnene lege i det grønne, eller deltage i markedets aktiviteter. Drikke en kold markedspilsner, et glas vin eller en caffe latte og spise lidt lækkert fra cafeen. Man kan også nyde musikken og de smukke stande i solen, og gøre et fund på markedet.

Idéen til Starreklinte Sommermarked opstod, da flere Starreklinte-borgere med gårdbutik, vej-salg, værksted, kunst og brugskunst og lignende, besluttede at synliggøre alle Starreklintes herligheder med et årligt tilbagevendende sommermarked, hvor alle kan deltage og danne netværk.

Det er »stedet«, hvor mange stande vil pryde det smukke Odsherred på Teglværksvej 12-14 Starreklinte, 4534 Hørve, lørdag den 15. juni og søndag den 16. juni i tidsruummet klokken 10.00 - 16.00.

Markedet i Starreklinte byder på oplevelser for alle. Børn som voksne kan deltage på lige fod, og det er ideelt at besøge, hvis man vil nyde en afslappet lørdag og søndag med venner eller familien - i hyggelige grønne omgivelser tæt på strand og skov.

Det er Starreklintegruppen der står bag sommermarkedet. Stadepladser udlejes fra lørdag til søndag. Prisen er inklusiv standuptelt på 4x4 meter, samt bord og bænk. Der erogså mulighed for udenomsplads. Ønsker man en bod, kan man henvende sig til Birthe Holst Larsen på telefonnummer 2380 8875.

Pladsen åbner for stadeholdere klokken 08.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk