29. juli 2021
Også sidste år, var der bøvl med bilister, der holdt på cykelstien ved Rørvig Streetfood-marked. I år er politiet klar med bødeblokken. Foto: Torben Andersen
Også sidste år, var der bøvl med bilister, der holdt på cykelstien ved Rørvig Streetfood-marked. I år er politiet klar med bødeblokken. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøderegn ved populært streetfoodmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøderegn ved populært streetfoodmarked
Odsherred - 21. juli 2021 kl. 12:30
Af Marianne Nielsen

På Rørvigvej ved Rørvig Streetfood-marked har politiet gennem den seneste tid bemærket, at flere bilister henstiller deres køretøj i strid med de gældende regler om standsning og parkering. Ifølge færdselsloven må standsning og parkering ikke ske på en cykelsti og heller ikke på et sådant sted eller på en sådan måde, at der opstår fare eller ulempe for færdslen.

arrow Læs også: Advarsel til bilisterne ved populært streetfood: Næste gang kommer bødeblokken frem

Forseelser af denne art vil som udgangspunkt medføre en parkeringsafgift, medmindre køretøjet er henstillet til direkte fare for færdslen. Så kan omkostninger til borttransport og bødestraf komme på tale.

Den uhensigtsmæssige adfærd har derfor vagt utilfredshed hos cyklister og dem, der færdes på strækningen - og politiet har øget frekevensen for patruljering i lige netop det område.

Kl. 16.30 tirsdag eftermiddag var en patrulje endnu engang forbi området, men den kunne konstatere, at der ikke var nogen ulovligt parkerede køretøjer på stedet.

Omkring kl. 19.00 var politiet igen forbi stedet, hvor politiet nu kunne konstatere, at seks biler var parkeret på cykelstien. Det gav politiet anledning til at udstede tilsvarende antal parkeringsafgifter til de ulovligt parkerede køretøjer. To bilister fik meget travlt med at flytte deres bil, da politiet dukkede op, så de fik ikke udstedt nogen parkeringsafgift.

Det fremgår af Midt- og Vestsjællands seneste døgnrapport, at politiet siden fredag d. 16. juli har været forbi flere gange ved madmarkedet med bødeblokken klar.

I alt 18 parkeringsafgifter har politiet udskrevet de sidste fem dage, og de 14 af afgifterne er udstedt i de tidlige aftentimer og kun fire om eftermiddagen, oplyser politiet.

arrow Sparkøbmand begrænser parkeringen til 30 minutter
21. juni 2021 kl. 06:21 Opdateret: kl. 08:25
arrow P-kaos i sommerlandet: Borgmester vil have p-vagter retur
25. juli 2020 kl. 06:21 Opdateret: kl. 13:27
arrow Mad-succes har skabt parkeringsproblem
24. juli 2020 kl. 13:40 Opdateret: kl. 08:38
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk