19. maj 2021
Brandfolkene har forladt brandtomten og nu tager politiets brandeksperter over i forsøget på at finde årsagen til den voldsomme brand på Strandlyst mandag morgen. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Brandfolkene har forladt brandtomten og nu tager politiets brandeksperter over i forsøget på at finde årsagen til den voldsomme brand på Strandlyst mandag morgen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Nu begynder brandefterforskningen af Strandlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Nu begynder brandefterforskningen af Strandlyst
Odsherred - 15. september 2020 kl. 14:09
Af Marianne Nielsen

Tirsdag var kriminalassistent Thomas Lynge rundt på brandtomten med Strandlyst-ejer Ole Lind ved sin side.

arrow Læs også: Billedserie: Rydning af nedbrændt restaurant i fuld gang

Her forsøgte kriminalassistenten at skabe sig et overblik over skaderne efter den voldsomme brand, der i mandagens tidlige morgentimer efterlod restauranten i ruiner. Det er nu politiets opgave at finde ud af, om det overhovedet er muligt at finde brandårsagen.

- Det ser ud af helvede til. Det er jo et gammelt hus med masser af træ og masser af tagpap, så ilden rigtig kunne få fat, og brandfolkene har ladet det brænde helt ned, lød den umiddelbare reaktion fra kriminalassistenten efter den indledende inspektion af brandtomten.

- Ud fra vidneforklaringer vil vi nok i første omgang koncentrere indsatsen på at finde ud af om det er en el-brand. Derfor sender jeg nu bud efter vores brand- og el-eksperter fra NKC (national Kriminalteknisk Center, uddyber han overfor avisen.

Ejer Ole Lind havde ikke fået sovet meget og frygtede at nøglerne til de mange biler han har stående på p-pladsen også er brændt sammen med resten af ejendommen.

Imens kom folk fra alle kanter i biler og på cykler for at se den nedbrændte restaurant. Flere fortalte om deres minder, mens andre rystede vantro på hovedet som om de ikke kunne tro det de så.

Branden blev opdaget af en nabo, som slog alarm klokken 05.43 tidligt mandag morgen. Men da brandfolkene nåede frem, kunne de med det samme se, at Strandlyst stod ikke til at redde.

arrow Livsværk brændt ned: Det her vil restauratør nu lave
24. november 2020 kl. 06:33 Opdateret: kl. 15:48
arrow Efterforskning af Strandlyst branden er afsluttet
20. oktober 2020 kl. 12:26 Opdateret: kl. 12:26
arrow Fede Finn grædefærdig over nedbrændt restaurant
15. september 2020 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:15
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk