20. oktober 2018
Jussi Adler-Olsen har lige forsynet sig med kaffe og æbletærte i elevernes bod. De har sæsonen igennem samlet penge ind til deres lejrtur. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Jussi Adler-Olsen har lige forsynet sig med kaffe og æbletærte i elevernes bod. De har sæsonen igennem samlet penge ind til deres lejrtur. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billed-serie: Jussi besøgte Rørvig-markedet på sæsonens sidste dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billed-serie: Jussi besøgte Rørvig-markedet på sæsonens sidste dag
Odsherred - 15. oktober 2017 kl. 17:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Én af de flittige gæster på Rørvig Kræmmermarked er forfatter og forlagschef Jussi Adler-Olsen, der har hus på Toldbodvej i Rørvig ikke langt fra markedspladsen .

Når han er i byen, tjekker han gerne søndags-markedet, således også på sæsonens sidste markedsdag søndag, hvor han ved ankomsten lige støttede eleverne fra Nordskolens afd. Nykøbing og deres bod ved at købe kaffe og æbletærte .

Det grå vejr, hvor skyerne var meget tæt på at give regn, generede ikke den kendte forfatter.

- Det betyder ikke noget. Det er jo et fantastisk godt marked, sagde Jussi Adler-Olsen.

I det hele taget var gæsterne på det sidste Rørvig-marked uberørte af det regn-truende vejr. De strømmede til den lille kræmmerplads, hvor der var godt gang i salget hos de 50 kræmmere og hyggelig efterårsferie-stemning.

- Selvfølgelig har vi, ligesom alle andre, generelt været lidt generet af den våde sommer i år. Men det har ikke været nødvendigt at aflyse nogle dage. Vi har gennemført alle markedsdagene - måske så kun med 12-15 kræmmere - men der har været marked trods vejret. Og på de gode sommerdage i højsæsonen har vi udsolgt af stadepladser i løbet af en halv times tid, siger Jens-Ulrich Jacobsen, der administrerer markedet sammen med sin kone Janne Jacobsen.

Cirka 45 procent af stade-køberne er faste kræmmere, der køber for hele sæsonen, resten booker sig på fra gang til gang, fortæller Janne Jacobsen.

- Vi siger på gensyn påskesøndag den 1. april 2018. Og det er ikke en aprilsnar, lyder det fra parret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk