10. maj 2021
Sune Stab Kristoffersen og Anna Ulrikke Kristoffersen viste statsminister Mette Frederiksen rundt på højskolen. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Sune Stab Kristoffersen og Anna Ulrikke Kristoffersen viste statsminister Mette Frederiksen rundt på højskolen. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøg af statsministeren: Eleverne spurgte lidt om mink

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg af statsministeren: Eleverne spurgte lidt om mink
Odsherred - 14. april 2021 kl. 21:28
Af Helene Nielsen

To tidligere elever, Sune Stab Kristensen og Anna Ulrikke Kristoffersen, fungerede som værter for Mette Frederiksen under onsdagens besøg på Vallekilde Højskole. De fik først mandag besked om, at de skulle være værter for statsministeren.

arrow Læs også: Statsministeren ville gerne have spist med

- Det var sjovt. Hun var meget diplomatisk og menneskelig, siger Sune Stab Kristensen, da han sammen med sin medvært puster ud på trappen foran højskolen, da de mørke biler er kørt igen.

- Det virkede ikke som et PR-stunt. Hun ville bare gerne snakke med de unge, og høre om vores syn på genåbning og vores mentale helbred efter nedlukningen, siger Anna Ulrikke Kristoffersen.

De to tidligere elever hjælper med undervisningen på skolens nuværende mediehold, og her var der stor spørgelyst til statsministeren.

- Der blev spurgt om meget. Om de danske børn i flygtningelejre i Syrien, og hvorfor de ikke kan komme hjem til Danmark. Og så blev der også spurgt lidt om mink. Om hun havde fortrudt sin beslutning om at minkene skulle aflives og den store erstatning til minkavlerne. Det har hun ikke, fortæller Anna Ulrikke Kristoffersen.

De to værter er enige om, at besøget har været et positivt pust til højskolen midt i en tid, hvor de kun ganske forsigtigt har kunne tage hul på genåbningen.

- Det kan være svært at navigere rundt i alle de retningslinjer, og der er mange restriktioner med begrænset samvær, som gør, at højskolelevet ikke er, hvad det har været. Derfor er det også meget positivt, at vi pludselig kan føle os hørt som højskoleelever, når statsministeren kommer forbi, og lytter på os, siger Sune Stab Kristensen.

arrow Statsministeren kom lige forbi
14. april 2021 kl. 16:15 Opdateret: kl. 16:14
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk