20. september 2021
Onsdag den 14.februar kørte en beruset bilist frontalt ind i en familie, hvor chaufføren, en 28-årige kvinde, blev dræbt.
Onsdag den 14.februar kørte en beruset bilist frontalt ind i en familie, hvor chaufføren, en 28-årige kvinde, blev dræbt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beruset bilist smadrede en hel familie med sin bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Beruset bilist smadrede en hel familie med sin bil
Odsherred - 12. august 2020 kl. 13:16
Af Martin Hoffmann Kønig

Klokken 18.50 den 14.februar kom en 24-årig mand, fra Odsherred, ræsende i sin bil i østlig retning fra rundkørslen ved Rådhusvej og Rødhøj i Asnæs.

arrow Læs også: Forsvarer i sag om trafikdrab: Alt for streng straf

Foran den bakketop, der tager udsynet fra de fleste bilister på strækningen, kørte han mellem 80 til 100 km/t, overhalede en forankørende personbil og kørte frontalt ind i en modkørende bil.

I den påkørte bil blev chaufføren, en 28-årig kvinde fra lokalsamfundet, påført så svære kvæstelser ved sammenstødet, at hun efterfølgende døde, mens hendes mand og et-årige søn blev alvorligt kvæstede.

Chaufføren i den bil, der påkørte og smadrede den lille familie, var beruset, da han påkørte familien. Meget beruset. Blodprøven, der blev udtaget samme dag klokken 22.34, viste, at han havde en promille på mindst 1,16.

Alvorlig skade på milten, brud på knæet, hul på venstre lungehinde, trykkede ribben og hjernerystelse. Skaderne stod i kø hos den dræbte kvindes 30-årige mand, og deres et-årige søn lå efter ulykken på sygehuset i 11 dage, hvor han blandt andet fik påsat et stabiliseringsapparat, der blev boret ind i hans kranie og fæstnet på et korset, og den tiltalte mand er også anklaget for at have undladt at yde hjælp til de tilskadekomne på ulykkesstedet.

På mandag skal Retten i Holbæk tage stilling til den 28-årige mands straf, og hans forsvarer, advokat Lone Damgaard, fortæller, at hun regner med, at hendes klient stort set vil erkende det meste.

Manden sidder frivilligt varetægtsfængslet, hvilket han har gjort i over et halvt år.

arrow Spritbilist dømt for dødsulykke
17. august 2020 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:24
arrow Overhaling forbudt efter dødsulykke
30. juni 2020 kl. 02:00 Opdateret: kl. 18:47
arrow Trafikdrabssag udskydes til efter sommerferien
29. juni 2020 kl. 17:37 Opdateret: kl. 18:49
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk