17. april 2021
Bente Nørhede og hendes mand Johan var hædersgæster i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland og fik musik af et næsten fuldtalligt Nice Guys. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Bente Nørhede og hendes mand Johan var hædersgæster i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland og fik musik af et næsten fuldtalligt Nice Guys. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bentes farvel blev fejret online med Jørn Hjorting-hilsner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bentes farvel blev fejret online med Jørn Hjorting-hilsner
Odsherred - 02. marts 2021 kl. 19:34
Af Stefan Andreasen

Adskillige gange har kulturmedarbejder Bente Nørhede inviteret gæster til at tage plads i de røde stole i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland til talkshows, foredrag og koncerter - tirsdag sad hun selv i drejestolen - som særlig gæst.

Bente Nørhede stopper og går på efterløn, efter 21 år i Odsherreds Biblioteker og Kulturhuse, og på grund af corona-restriktionerne foregik tirsdagens afskeds-reception online, med Pakhuset som studie, og med deltagelse af kollegaer, venner, samarbejdspartnere og kulturhusets frivillige.

80-90 gode mennesker fulgte - via link - festlighederne, styret af Lisbet Obel ved mixerpulten og Nete Bækgaard Hermansen med kameraerne fra studiet i Pakhuset.

Programmet bød på videohilsner fra mennesker, der har kendt Bente Nørhede igennem hendes kulturarbejde.

Der var taler af Jesper Bertelsen, Niels Bugge og Lisbet Obel.

Bertelsen agerede også Jørn Hjorting - i en alternativ version af »De ringer, vi spiller« - og tog imod hilsner og stillede spørgsmål, som udfordrede »lytterens« Bente-kendskab.

Nice Guys-musikerne Jørgen Høj Nielsen, John Larsen og Niels Bugge opfyldte musik-ønskerne og havde også indspillet en musik-video til danse-hittet »Copacabana Copacabana« - med ny tekst af Camilla Riis.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk