19. december 2018
Geopark Bjerg Grand Prix - ikke at forveksle med »Bjergkøbing Grand Prix«, den berømte animationsfilm - skal finde sted i Bjergene i Odsherred. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Geopark Bjerg Grand Prix - ikke at forveksle med »Bjergkøbing Grand Prix«, den berømte animationsfilm - skal finde sted i Bjergene i Odsherred. PR-foto
Foto: Lars Rønbøg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benhårde bakker i nyt cykelløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benhårde bakker i nyt cykelløb
Opdateret 13. april 2018 kl. 15:27
Odsherred - 13. april 2018 kl. 13:01
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De benhårde bakker i området Veddinge, Kårup, Riis og Høve bliver rammen for Geopark Odsherreds nye, ambitiøse motions-cykelløb Geopark Bjerg Grand Prix, der skal finde sted første gang søndag den 5. august som led i Geopark Festival 2018.

- Vores ambition er at lave et cykelløb i Bjergene som en årligt tilbagevendende begivenhed under Geopark Festival. Sjællands svar på Grejsdalsløbet ved Vejle, siger bestyrelsesformand for Fonden Geopark Odsherred, Michael Kristiansen, i et interview i dagbladet Nordvestnyt lørdag.

Med Bjergene henviser han til den sydlige del af randmorænen Vejrhøj-buen, der sammen med Vig-buen og Højby-buen er rygraden i Geopark Odsherred.

Geopark Bjerg Grand Prix bliver på en eller tre gange 35,6 kilometer - med 493 højde-meter per omgang - og får start og mål på toppen af Høve Stræde.

- Det bliver et motions-cykelløb, men professionelt arrangeret og ledet af Veggerby Sport & Kultur med tid-tagning, forplejning, medaljer, trafik-afspærring og alt, hvad der hører til. Og selvom det er et motions-cykelløb, kræver det ret gode ben at gennemføre. Det er en krævende og udfordrende rute, siger formanden til Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk