22. september 2020
Der bliver alligevel ikke, som tidligere oplyst af Odsherred Kommune, holdt lukket i sportshallen i Vig Kultur- & Idrætscenter torsdag-søndag i denne uge som en følge af reparation af sportsgulvets belægning. Arbejdet er udsat. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Der bliver alligevel ikke, som tidligere oplyst af Odsherred Kommune, holdt lukket i sportshallen i Vig Kultur- & Idrætscenter torsdag-søndag i denne uge som en følge af reparation af sportsgulvets belægning. Arbejdet er udsat. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Behandling af hal-gulv i Vig udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Behandling af hal-gulv i Vig udsat
Odsherred - 12. februar 2020 kl. 16:05
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver alligevel ikke, som tidligere oplyst af Odsherred Kommune, holdt lukket i sportshallen i Vig Kultur- & Idrætscenter torsdag-søndag som en følge af reparation af sportsgulvets belægning, fortæller halinspektør Preben Nielsen.

Onsdag besigtigede en ekspert gulvet og vurderede, at slidmærker og ridser skal slibes ned, før der udlægges en ny topcoating på gulvet.

- Han kommer igen i næste uge og foretage opfølgende undersøgelser, før gulvet slibes. Vi går efter, at det hele er færdigt - med topcoating - til påske, siger Preben Nielsen.

Overfladen på gulvet i sportshallen har været problematisk siden hallens indvielse i 2016 - med afsmitning på hvide bolde og sportssko og svær at rengøre og afrense for harpiks efter håndboldspil.

Firmaet, der i 2016 stod for overfladebehandlingen af gulvet, har overfor Odsherred Kommune erkendt, at der er sket en fejl med overfladebelægningen, og vil lave den om, har Thomas Winther, tidligere leder af Plan, Byg og Erhverv i Odsherred Kommune, nu stabsleder, udtalt til dagbladet Nordvestnyt.

Sportsgulvet består af træplader malet med polyurethan-maling og med en top-coating.

- Det er, som om PU-maling og coating har reageret med hinanden, og at der også sker noget i forhold til harpiks fra håndboldene, forklarede Thomas Winther i Nordvestnyt.

Harpiks fra håndboldene har sat sig så fast, at personalet må ned på knæ og skrabe det af med spartler.

Forud for udskiftningen af topcoating er der blevet eksperimenteret på et hjørne af gulvet, og på den måde er der fundet frem til en bedre belægning.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk