25. november 2017
I de seneste dage er der gravet et stort hul til et regnvands-bassin ved den kommende rundkørsel i Vig. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

I de seneste dage er der gravet et stort hul til et regnvands-bassin ved den kommende rundkørsel i Vig. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bassin ved ny rundkørsel i Vig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bassin ved ny rundkørsel i Vig
Odsherred - 15. maj 2017 kl. 17:48
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Entreprenørfirmaet Barslunds gravemaskiner og bulldozere er i fuld gang med jordarbejder for den kommende rundkørsel ved Holbækvej-Vig Parkvej i Vig som led i anlægget af Hønsinge-omfartsvejen.

Gravemaskinerne arbejder på de omkringliggende jord-arealer, uden at det generer den tætte trafik på Holbækvej, hvor der dog er indført hastighedsbegrænsning.

Ved udmundingen af Hønsinge-omfartsvejen i den kommende rundkørsel er arbejdet - ligesom på selve omfartsvejen - nået langt med opbygning af det stabile vej-underlag før asfalteringen.

På den modsatte side er der i de seneste dage gravet et stort hul i jorden til et regnvands-bassin ved siden af den planlagte rundkørsel. Nærmest en lille sø, der skal fungere som afvanding for vejen.

Arbejdet med rundkørslen vil ifølge Vejdirektoratet foregå frem til slutningen af august. Dog vil der være maskin-stille i perioden fra 1.-12. juli hvor der, efter aftale med den lokale vejmyndighed Odsherred Kommune, holdes pause på grund af forberedelse til og afvikling af Vig Festival.

På et tidspunkt i arbejds-perioden for rundkørslen vil Vig Parkvej blive spærret, og trafikken blive ledt ind over Vig by.

Efter tidsplanen skal Hønsinge Omfartsvej åbne den 17. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk