15. oktober 2019
Den anerkendte jazz-bassist Chris Minh Doky giver koncert i Kulturhus Pakhuset med sin trio med Peter Rosendal og Jonas Johansen. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Den anerkendte jazz-bassist Chris Minh Doky giver koncert i Kulturhus Pakhuset med sin trio med Peter Rosendal og Jonas Johansen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensberømt bassist giver koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensberømt bassist giver koncert
Opdateret 25. april 2019 kl. 16:06
Odsherred - 25. april 2019 kl. 15:08
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den internationalt anerkendte, dansk-vietnamesiske jazz-bassist Chris Minh Doky, kendt for sit samarbejde med verdensstjerner som Mike Stern, Adam Nussbaum og brødrene Michael og Randy Brecker, tager for tiden et frikvarter fra elektrisk jazzfunk og dyrker den nordiske jazz-tone.

Søndag den 5. maj kan han opleves live i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland med sin velspillende trio med Peter Rosendal på piano og Jonas Johansen på trommer.

Chris Minh Doky Trio udgav i november det akustiske album »Transparency«, som opfølger til det kritiker-roste album »New Nordic Jazz«, og musikken herfra danner ramme om en lille, eksklusiv turné til spillesteder.

Chris Minh Doky kaldes en af verdens førende og mest innovative bassister og har opnået Grammy-nomineringer, platinplade-salg og tildeling af Det Danske Ridderkors.

Han er med i den Odsherred-relaterede kunstnersammenslutning Corner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk