21. august 2019
Pladsen var lidt for trang sidste år - både for de udøvende og for publikum.
gallery icon

Se billedserie

Pladsen var lidt for trang sidste år - både for de udøvende og for publikum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktivitetsdag får bedre placering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktivitetsdag får bedre placering
Odsherred - 20. august 2018 kl. 20:32
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når SuperBrugsen i Asnæs lørdag den 1. september gentager successen fra sidste år og holder »foreningerenes dag« bliver det med med ekstra tryk på. Det er nemlig beslutte, at de mange aktiviteter skal afvikles »foran« Asnæs Centret og ikke som sidste omme »bagved«.

- Vi spærrer p-pladsene af fra hovedindkørslen overfor servicestationen på hjørnet ved Centervejen/Teglværkskrogen og helt ned til hjørnet ved Kop & Kande, hvor vejen til den sydvendte del af Centret går ned, fortæller Brian Johansen, direktør for Asnæs og Omegns Brugsforening. Han er idemanden bag det store arrangement.

- Det gik sådan set fint sidste år, men pladsen »omme bagved« viste sig at være for rang - både for de mange fra foreningerne, der var med, gav opvisning og så videre, men også for de publikummer, som gerne ville kigge på og høre mere om foreningernes tilbud. Nu rykker foreningerne frem til første række og får al den plads, de kan bruge, tilføjer han.

Igen i år vil der være opvisninger, konkurrencer, boder og meget andet. Og som noget nyt er Ung i Odsherred også med - ideen for hele arrangementer er jo at få engageret de mange, som ikke er er aktive i eksempelvis en idrætsforening. Og alle må gerne være med, uanset alder, ikke mindst de unge

Al erfaring siger, at den bedste måde at få både børn og voksne aktiveret på, er at de prøver idrætten. Derfor er der ikke kun opvisninger 1. september, men i høj grad også lagt op til, at publikum ikke kun kigger på, men aktivt deltager.

Og udover idræts-aktiviteterne, vist frem og demonstreret af foreningernes mange frivillige, vil der også være underholdning ved en DJ, ligesom flere af Asnæs Centrets butikker vil rykke ud med boder på pladsen.

Foreningernes dag holdes i timerne fra kl 10 til 14.30 og det er som nævnt lørdag den 1. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk