23. januar 2021
Det er uvist, hvornår der igen kan dyrkes gymnastik i Vallekilde-Hørve Gymnastikforening, som forholder sig afventende i forhold til corona-situationen. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Det er uvist, hvornår der igen kan dyrkes gymnastik i Vallekilde-Hørve Gymnastikforening, som forholder sig afventende i forhold til corona-situationen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afventer situationen før gymnastikopstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afventer situationen før gymnastikopstart
Odsherred - 04. januar 2021 kl. 06:40
Af Marianne Nielsen

Det har været en meget uforudsigelig sæson for idrætsforeningerne i Odsherred, der har måttet lukke ned for aktiviteterne i store dele af året.

På tærsklen til 2021, så må foreningerne fortsat leve i uvished om, hvornår der igen kan dyrkes motion rundt om i hallerne.

I Vallekilde-Hørve Gymnastikforening betyder det, at datoen for opstart i 2021 endnu er usikker.

»2020 var et meget bøvlet år, så lad os håbe at 2021 bliver lidt bedre, og at corona snart stilner af. Da alt er meget usikkert endnu, melder vi ikke nogle dato ud for opstart endnu, men vi lover jer at I får det at vide, så snart vi ved det. Husk at passe på jer selv, hinanden, brug sprit og hold afstand, også selv om vi gerne vil kramme her til nytår Vi bliver lige nødt til at vente lidt endnu med det«, skriver foreningens gymnastikudvalg i en nytårshilsen til medlemmerne på Facebook.

Her benytter foreningen muligheden for at takke medlemmerne for støtte og smil i det bøvlede år, der er gået - både udøvere og instruktørerne.

»Tak til alle jer som støtter os, med jeres medlemskab, trods der har været mange aflysninger især på voksenhold. Tak til vores fantastiske trænere, som i den grad har gjort meget ekstra i 2020, med opdeling af hold, afspritning og afvaskning, uden jer havde vi ikke kunne tilbyde gymnastik«, fastslår gymnastikudvalget i sin nytårshilsen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk