6. juni 2020
På grund af den aktuelle corona-situation med forsamlingsforbud har zirkusdirektør Søren Østergaard valgt at aflyse årets turné, der blandt andet skulle ramme Nykøbing Sjælland. Turné-planen for 2021 ligger klar nu. Foto: Per Christensen
På grund af den aktuelle corona-situation med forsamlingsforbud har zirkusdirektør Søren Østergaard valgt at aflyse årets turné, der blandt andet skulle ramme Nykøbing Sjælland. Turné-planen for 2021 ligger klar nu. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflyser: Smadremanden fik ikke smadret coronaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflyser: Smadremanden fik ikke smadret coronaen
Opdateret 22. maj 2020 kl. 12:45
Odsherred - 22. maj 2020 kl. 10:35
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lykkedes ikke Zirkus Nemos Smadremanden at smadre corona én gang for alle, da han sidste fredag holdt fælles-smadring i DR's »Fællessang - hver for sig«:

Zirkus Nemo, der er et fast indslag i Nykøbing Sjællands sommer-underholdning og efter planen skulle spille i købstaden 29. juli til 2. august, har på grund af corona-situationen aflyst årets lands-turné, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Smadremanden, Bager Jørgen og alle de andre glædede sig til gensyn med deres trofaste publikum. Zirkus-vognene var pudsede, så de strålede, og kontrakterne med nogle af verdens dygtigste artister var skrevet under.

- Men sådan skulle det ikke være. Som en direkte konsekvens af Covid19-situationen ser vi i Zirkus Nemo os desværre nødsaget til at udsætte alt turné-aktivitet til foråret 2021, udtaler zirkus-direktør Søren Østergaard.

- Når det er sagt, er jeg utrolig taknemmelig for, at det med hjælpepakken fra regeringen er muligt at overleve som cirkus.

- Og jeg glæder mig som et lille barn til næste år, hvor vi med alt vores sammensparede energi og kreativitet går benhårdt efter at lave den bedste og festligste forestilling nogensinde for publikum, siger zirkus-direktøren.

I 2021-turnéen får Nykøbing Sjælland besøg af Zirkus Nemo fra den 28.7 til den 1. august.

Alle, der har købt billet til 2020-turnéen, er blevet kontaktet, oplyser zirkusdirektøren.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk