1. december 2020
35-årige Mette Feenstra er ny folketingskandidat for SF i Odsherred. Privatfoto.
35-årige Mette Feenstra er ny folketingskandidat for SF i Odsherred. Privatfoto.
Foto: FOTOGRAFEN I DSHERRED
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afløser formanden - nyt ansigt på valgplakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afløser formanden - nyt ansigt på valgplakaten
Odsherred - 20. november 2020 kl. 17:18
Af Marianne Nielsen

Når statsminister Mette Frederiksen (S) engang trykker på knappen og udskriver folketingsvalg, så bliver det uden SFs lokale bestyrelsesformand i Odsherred Mogens S. Møllers kontrafej på valgplakaterne.

SF i Odsherred oplyser, at man på et møde i partiet 10. november har besluttet at opstille en ny kandidat til det næste folketingsvalg.

SF nye kandidat opstillet af SF Odsherred er 35-årige Mette Feenstra fra Højby, som blev valgt ind i bestyrelsen på forrige generalforsamling.

»Hun har været en ivrig, kompetent og aktiv deltager, der har vist stor forståelse for de politiske udfordringer og handlemuligheder. Der har derfor været stor opbakning til hendes kandidatur.

Som folketingskandidat afløser Mette SF Odsherreds formand Mogens S .Møller. Det er sket i stor gensidig forståelse. Samtidig skal det nævnes, at Mogens af regionen er opstillet som nr. 3 på listen til det kommende regionsvalg«, oplyser SFs byrådsmedlem i Odsherred, Arne Mikkelsen til Nordvestnyt.

Mette Feenstra præsenterer sig selv som enlig mor til to drenge og folkeskolelærer gennem otte år og skriver på sin facebookside, at hun er en feministisk folkesocialist og går meget op i fællesskaber.

»Især med fokus på decentralisering i forhold til uddannelse, i første omgang pædagoguddannelsen tilbage til Odsherred«, skriver kun.

Mette Feenstra stiller også op for SF i Odsherred til kommunalvalget i 2021.

Mogens Møller har været politisk aktiv i SF siden 1988.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk