1. november 2020
Teaterprojektet "Gamle Scene" har premiere på musikforestillingen "Hva' sker der dog?" onsdag den 23. september. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Teaterprojektet "Gamle Scene" har premiere på musikforestillingen "Hva' sker der dog?" onsdag den 23. september. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre spiller teater: Hvad sker der dog for tiden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre spiller teater: Hvad sker der dog for tiden?
Odsherred - 23. september 2020 kl. 09:00
Af Stefan Andreasen

I musikteater-forestillingen »Hva' sker der dog?« tager de ældre, teaterglade i projekt »Gamle Scene« på Odsherred Teater i Nykøbing Sjælland fat i tidens aktuelle emner som corona, fordomme og krænkelser.

Amatør-skuespillerne i »Gamle Scene« har ligesom alle andre været påvirket af det seneste halve års corona-tid med nedlukning, bekymring, restriktioner og afstandskrav, og i samme periode har debatterne raset herhjemme om krænkelser og fordomme.

Det er der nu kommet musikforestillingen »Hva' sker der dog?« ud af, hvor tidens problemstillinger vendes og drejes, med humor og alvor.

Tiden er den gennemgående røde tråd i forestillingen, der har premiere på Odsherred Teater onsdag den 23. september og spiller frem til den 27. september.

Fortiden og fremtiden; hvordan får vi tiden til at slå til? Er der håb for tiden? Dyrker vi sex for tiden? Hvor rejser vi hen for tiden?

Corona-tiden griber også direkte ind i afviklingen af forestillingen, fordi de medvirkende skal overholde restriktioner om afstandskrav til hinanden og til publikum.

Og nede i salen er der kun plads til 35 tilskuere til hver forestilling ved den restriktions-ramte bordomstilling.

John Larsen, musiker i blandt andet Nice Guys og tidligere biblioteks- og kulturhusleder, har instrueret og iscenesat.

»Gamle Scene« er en amatør-teatergruppe, hvor ældre kan udforske teatrets verden i professionelle rammer.

De er tilknyttet Odsherred Teater og opstod i forlængelse af de to store teaterprojekter med borger-inddragelse - »Byen bag skoven« og »Velkommen til Twin Peaks«.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk