22. oktober 2018
En gravemaskine graver det grønne areal ud mod Nyvej af i forbindelse med anlæg af nye p-pladser.  Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

En gravemaskine graver det grønne areal ud mod Nyvej af i forbindelse med anlæg af nye p-pladser. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 nye p-pladser er på vej ved rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 nye p-pladser er på vej ved rådhus
Odsherred - 08. november 2017 kl. 10:08
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandskab fra anlægsgartner-firmaet Malmos A/S er i fuld gang med at anlægge 100 nye parkeringspladser foran og ved siden af Odsherred Kommunes rådhus på Nyvej i Højby.

Aktuelt graver entreprenør-maskinerne græstørv og muld af på de grønne områder omkring rådhuset og fjerner kantsten og lygtepæle.

Derefter bygges et nyt køre-underlag op med stabilgrus som sidste lag, hvorefter der asfalteres. Det vil ske inden jul, oplyser projektleder Lone S. Jensen, Malmos A/S.

I forbindelse med afgravning af græs og muldjord ud mod Nyvej, skal der fjernvarmerør, telefon- og el-kabler sænkes længere ned i underlaget.

Anlægget af det nye parkeringsareal sker i forbindelse med den kommende udvidelse af rådhuset, der samlet får plads til 180 ansatte på adressen.

Firmaet DesignModul A/S er udvalgt som entreprenør på modul-tilbygningen til rådhuset, der kommer til at koste 33 mio. kr. Byggeriet forventes færdigt i august 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk