12. april 2021
Per Kragh (S) og resten af Lokaldemokratiudvalget har fordelt 30.000 kroner fra Genstartspuljen til 10 aktiviteter, der kan skabet nyt liv i lokalsamfundende, når coronarestriktionerne lempes. Foto: Marianne Nielsen
Per Kragh (S) og resten af Lokaldemokratiudvalget har fordelt 30.000 kroner fra Genstartspuljen til 10 aktiviteter, der kan skabet nyt liv i lokalsamfundende, når coronarestriktionerne lempes. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 får penge til at genstarte lokalsamfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 får penge til at genstarte lokalsamfund
Odsherred - 07. marts 2021 kl. 19:56
Af Marianne Nielsen

Genstartspuljen, som Lokaldemokratiudvalget oprettede i slutningen af januar som konsekvens af, at corona-restriktionerne gjorde det svært for foreninger og andre at lave de aktiviteter, man plejer, er nu blevet fordelt.

arrow Læs også: Vil skabe netværk for Oddens iværksættere

Puljen på 30.000 kroner og 10 initiativer har fået del i den, oplyser udvalgets formand Per Kragh (S).

- Ikke med de beløb, der blev ansøgt om, da vi så ikke var nået særlig langt, men alligevel synes vi, at de forskellige formål fik en passende støtte - det muliges kunst, uddyber han overfor Nordvestnyt.

- Med nedlukningen af samfundet har det været vanskeligt for modtagerne af beløbet at komme i gang, men nu hvor der er åbnet lidt op for samvær i det fri, håber jeg, at der kommer mere gang i det, siger Per Kragh.

Nogle af initiativerne er allerede i gang ligesom Foreningen 4534, der klæder post corona-drømme på mannequiner i det tidligere bibliotek. Blandt andet postkasseløbet i Vig og iværksættere på Odden, der vil dannet et netværksforum for de mange nye tilflyttere med projekter i støbeskeen.

arrow Skattejægere opsøger byens postkasser
24. februar 2021 kl. 18:41 Opdateret: kl. 22:38
arrow Har 30.000 kroner til corona-fællesskaber - det er bare om at søge
29. januar 2021 kl. 05:44 Opdateret: kl. 20:17
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk