21. august 2019
Plante smil1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PLANTE SMIL OG PLANTE SOLSKIN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PLANTE SMIL OG PLANTE SOLSKIN

En buket blomster eller plante er stadig den klassiske gestus, når en mand vil vise en kvinde sin kærlighed. Når man er inviteret til middag i et hjem eller når man i det hele taget vil fejre en begivenhed. Blomster giver godt humør.

Af: Helle Høilund-Carlsen

Foråret er over os. Hyacinter, påskeliljer og tulipaner vil lyse op i de danske hjem. Så sikkert som amen i kirken, skal der igen til efteråret lægges løg i jorden, hvis du skal kunne levere til dine kunder næste sæson. Der skal gødes, vandes, luges og temperaturen i drivhuset skal være stabil.
På trods af al din viden, står du måske og kan ikke få samme økonomi i dine smukke blomster. Den danske gartneribranche er under pres.

Drivhusene har måske set bedre dage, og det er dyrt at modernisere. Du har i en periode måske behov for at omstille til brug af alternative bekæmpelsesmidler - uden det går ud over økonomi og produktion. Når miljøteknologiordningen for gartnerier pludselig falder bort, kan det betyde mere end blot en streg i regningen. Nye arbejdsregler kan betyde, at produktionsomkostningerne stiger.
Fælderne er mange, og din virksomheds vilkår skal passes og plejes på lige vilkår som dine planter. Stordrift kombineret med ny teknologi kan være vejen frem. Det vil koste ekstra penge i en periode, og dit behov for ekstra finansiering kan opstå fra den ene dag til anden.

Tag det næste spadestik, inden din virksomhed går i frø

Uventede hændelser har det med at koste ekstra penge i en periode. De spekulationer kender OPR-Virksomhedslån til. Vi er specialister i at rådgive små og mellemstore virksomheder. Så lig ikke søvnløs over, hvor pengene til den stigende elregning skal komme fra.
Ring eller skriv til os i dag. Hvis vi modtager din låneansøgning inden kl. 16.00, behandler vi den og giver dig besked samme dag. Du behøver ikke sende en buket.

*Kilde: Foreningen for Dansk Internet Handel. Handelsanalyse 2016.

Man skal ikke udsætte til i morgen,
hvad man kan gøre i dag

- Gammelt dansk ordsprog