23. januar 2019
Kronen på værket3
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KRONEN PÅ VÆRKET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KRONEN PÅ VÆRKET

Holmegaard, Ole Lynggaard Copenhagen og Grundfos.
Vi kender dem, og opfatter dem som en del af det danske erhvervslivs DNA. De opstod på baggrund af gode idéer og ihærdige mennesker. Mennesker, der fra starten havde en tro på de produkter, vi kender i dag.

Af Helle Høilund-Carlsen

Der er sjældent en lige linje til toppen. Undervejs støder du på udfordringer, som skal tackles, for at din virksomhed kan komme videre og trives. Hos OPR-Virksomhedslån har vi hver dag kontakt til dygtige mennesker, der kæmper for, at netop deres virksomheds produkter skal blive det ”nye sort”, som kunderne særligt efterspørger.

Kongelig eller ej: De, der har succes, har knoklet hårdt for at blive den bedste. Alle møder modstand og udfordringer på en sådan rejse. Det oplever du formentlig også i perioder. Vi ved, at nogle af udfordringerne bunder i, at mange små og mellemstore virksomheder i perioder har brug for økonomisk elastik. Penge kan give ro, overblik og tid, mens du arbejder på at forfine dit produkt, service eller ansætte de rigtige medarbejdere. Og således ruste din virksomhed til konkurrencen mod andre spillere på markedet.

Kongelig Hofleverandør. Den største ære

Rom blev ikke bygget på en dag. Du bliver ikke markedsleder eller Kongelig Hofleverandør ”overnight”. Hvis du skal blive den bedste, kræver det meget af dig. Og ja, også kapital til alle mulige og umulige investeringer.

Det kan vi hjælpe dig med. OPR-Virksomhedslån´s kompetence er netop at yde virksomhedslån til små og mellemstore virksomheder. Der er intet, vi hellere vil, end at være med på din rejse mod stjernerne, så tjek på vores hjemmeside, hvad dit lån koster.
Hvis du kontakter os før kl. 16.00, har vi svar til dig samme dag.


Vi ønsker Deres Majestæt Dronning Margrethe
tillykke med fødselsdagen!

Den, der ønsker at leve livet om,
har overhovedet ikke levet
- Karen Blixen