24. oktober 2021
Per Bendix oplyser nu, at han selv per mail gjorde Frederikssund Kommune opmærksom på, at parternes kontrakt stod til at løbe ud, og burde forlænges.  Foto: Torben Thorsø
Per Bendix oplyser nu, at han selv per mail gjorde Frederikssund Kommune opmærksom på, at parternes kontrakt stod til at løbe ud, og burde forlænges. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vingerådgiver afslører: - Jeg opfordrede selv til ny kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vingerådgiver afslører: - Jeg opfordrede selv til ny kontrakt
Nordsjælland - 17. marts 2018 kl. 04:00
Af Casper Suk Thorlacius

Selv om Frederikssund Kommunes rådgiver på det store byprojekt i Vinge, Per Bendix fra Bendix Consult, skriftligt gjorde opmærksom på, at parternes kontrakt stod til at udløbe, og at det ville være hensigtsmæssigt at forlænge den, hverken forlængede eller genudbød kommunen opgaven. Dermed brød kommunen loven, har kommunaldirektør Ole Jacobsen tidligere erkendt over for Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ny chef skal få Vinge på ret køl

Den 15. december 2015 skrev Per Bendix personligt en e-mail, som avisen har modtaget kopi af, til tidligere teknisk direktør i Frederikssund Kommune, Claus Steen Madsen, som Per Bendix bad forholde sig til det snarlige kontraktudløb.

- Jeg fik efterfølgende en telefonisk besked, om at man ikke ville forny aftalen, men i stedet lave en helt ny. Det accepterede jeg, men jeg hørte aldrig mere, og herfra fortsatte vi samarbejdet uden en kontrakt, siger Per Bendix.

Samarbejdet fortsatte knap to år og endte med at indbringe Bendix Consult næsten 8,5 millioner kroner for i alt fire års arbejde.

- Jeg fakturerer månedligt, så kommunen havde løbende mulighed for at tage stilling til de kontraktlige forhold, siger Per Bendix.

Kommunaldirektør Ole Jacobsen har ikke ønsket at kommentere sagen yderligere.

Det samme gælder den tidligere tekniske direktør.

arrow Der er stadig interesse for at investere i byen Vinge
30. maj 2018 kl. 05:30 Opdateret: kl. 15:10
arrow Borgmester tager anmeldse med sindsro
30. april 2018 kl. 16:18 Opdateret: kl. 16:18
arrow Ny udvikling i sag om skandalebyggeri: Borgmester politianmeldt
30. april 2018 kl. 15:08 Opdateret: kl. 15:08
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?