26. maj 2020
Nu rækker dit pendlerkort lige lidt længere i weekenden, hvor du kan rejse gratis udenfor de zoner, som pendlerkortet dækker. Du kan også tage en ven gratis med.
Nu rækker dit pendlerkort lige lidt længere i weekenden, hvor du kan rejse gratis udenfor de zoner, som pendlerkortet dækker. Du kan også tage en ven gratis med.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pendlere kommer gratis med s-tog i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pendlere kommer gratis med s-tog i weekenden
Opdateret 19. september 2019 kl. 19:12
Nordsjælland - 19. september 2019 kl. 15:28
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu får alle med pendlerkort mulighed for at rejse gratis med s-toget i weekenden. Det er DSB, der torsdag sendte en mail til alle deres kunder med pendlerkort med informationer om tiltaget, der både gælder for pendleren og en ledsager. Tilbuddet gælder hver weekend resten af 2019.

For at rejse gratis med s-toget skal man have et pendlerkort, der indeholder en af zonerne fra 1-99. Som pendler og pendler-ledsager skal man også indløse en særlig sms-billet, der gælder i to timer ad gangen. Man skal også rejse sammen og som altid huske sit pendlerkort.

- Vi vil med dette initiativ gøre noget ekstra for vores faste kunder og samtidig styrke brugen af den kollektive transport i hovedstadsområdet. S-toget er en hurtig, komfortabel og klimavenlig måde at komme ind og ud af byen på - også i weekenderne, når det ikke nødvendigvis er arbejdet, der kalder. Det vil vi gerne minde vores pendlere om – og vi vil gerne give dem muligheden for at vise fordelene frem for en god ven eller et familiemedlem, siger Jan Sigurdur Christensen, der er direktør i DSB Kommerciel.

Følgende kort er omfattet

Gratis s-togs-billetter gælder for alle med følgende kort: Rejsekort Pendlerkort, Rejsekort med pendler kombi, Pendlerkort i DSB app, Pendlerkort i DOT app, Pendlerkort fra DOT webshop, Ungdomskort, Pensionistkort til 3 zoner i zone 1-99, Pensionistkort til alle zoner i zone 1-99, Bus & Tog Årskort, DIS kort (pap).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?