11. december 2017
Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på engelsktalende asfaltpirater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på engelsktalende asfaltpirater
Nordsjælland - 18. marts 2017 kl. 10:50
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foråret varsler ikke kun stigende temperaturer. Med bedre vejr følger også omrejsende engelsktalende »asfaltpirater«, der tilbyder håndværk af ofte yderst tvivlsom kvalitet. Fredag modtog Nordsjællands Politi mindst to anmeldelser. Det skriver Frederiksborg Amts Avis,

Den ene henvendelse kom fra Rungsted Kyst, hvor en engelsktalende mand rettede henvendelse til en husejer med et tilbud om at forbedre hans tagrender.

Det blev dog ved tilbuddet, da husejeren reagerede med at kontakte Nordsjællands Politi om henvendelsen, der også er en overtrædelse af dørsalgsloven.

- Men der er samtidig sjældent stor kvalitet i det arbejde, der udføres. Der er også tale om sort arbejde, og som kunde hos disse »asfaltarbejdere« har man heller ingen steder at gå hen med eventuelle reklamationer, og det typiske ved det aftalte arbejde er også, at prisen stiger undervejs, fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi.

Også i Hillerød, på Mågevej og Ternevej, er der spottet en irsktalende »asfaltpirat«, der bl.a. tilbød tagarbejde. Også her blev han hurtigt vist videre, mens Nordsjællands Politi blev kontaktet. Manden kørte i en hvid Ford Transit med stiger på taget.

Begrebet »asfaltpirat« er opstået, fordi de omrejsende håndværkere ofte også tilbyder at lægge indkørsler og lige har lidt asfalt til overs fra et vejprojekt.

- Jeg har selv hørt om en grundejer, der fik lagt ny indkørsel efter en direkte henvendelse. Indkørslen var dog kun lagt på fem centimeter grus, og den holdt selvfølgelig ikke,

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk