13. december 2019
Kjeld Haslund - dømt ude.
Kjeld Haslund - dømt ude.
Foto: Kristian Brasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parti skrotter egen kandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parti skrotter egen kandidat
Nordsjælland - 04. juni 2019 kl. 04:00
Af Hanne Guldberg Mikkelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med bare to dage til valget undsiger Det Konservative Folkeparti nu for fuld styrke en af sine egne kandidater. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Konservative undsiger kandidat

55-årige Kjeld Haslund blev opstillet i efteråret 2018, men allerede før jul var det slut med den gode stemning mellem ham og De Konservative i Halsnæs og Frederikssund og vælgerforeningen i Frederikssund.

- Der har været hændelser i bestyrelsen internt og på storkreds-bestyrelsen, hvor vi og vælgerforeningen mistede tilliden, siger Peter Nørris Dalsgaard, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Halsnæs.

- Vi var imidlertid på det tidspunkt så langt i forhold til et valg, troede vi, at vi ikke kunne nå at indkalde til ekstraordinær generalforsamling. Vi valgte så at hjælpe vores andre kandidater og Kjeld Haslund måtte klare sin egen kampagne. Han har ingen opbakning lokalt - der er mange ting, vi har været uenige om og særligt i Frederikssund er bølgerne gået højt.

Dråben kom, da Kjeld Haslund fik bragt et debatindlæg i det lokale Halsnæs Avis, hvor han, ifølge Peter Nørris Dalsgaard, tager æren for at have skaffet penge til Kregme-rundkørslen.

- Der er ikke meget, som er i overensstemmelse med virkeligheden i Kjeld Haslunds læserbrev om Kregmerundkørslen. For at sige det mildt, så er det direkte usandt.

Frederiksborg Amts Avis har talt med den vragede kandidat, som ikke ønsker at kommentere sagen overhovedet.

- Det er ifølge min kampagneleder så langt ude, det, der er sket, så vi ønsker ikke at kommentere, siger han.