22. maj 2019
Tommy Sylvest er flyttet fra Frederikshavn til Hillerød, hvor han er tiltrådt som rektor på HF & VUC Nordsjælland.
Tommy Sylvest er flyttet fra Frederikshavn til Hillerød, hvor han er tiltrådt som rektor på HF & VUC Nordsjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rektor: Det er lidt som at komme hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rektor: Det er lidt som at komme hjem
Nordsjælland - 07. august 2018 kl. 13:18
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. august tiltrådte Tommy Sylvest som ny rektor for HF & VUC Nordsjælland i Hillerød. Han afløser her Ruth Kirkegaard, der er tiltrådt som rektor på Rungsted Gymnasium.

Tommy Sylvest er 59 år, cand. mag. i historie og psykologi og kommer direkte fra en stilling som forstander for VUC&hf Nordjyllands afdeling i Frederikshavn. Således har skolen fået en ny rektor med et indgående sektorkendskab foruden et arbejdsliv, som byder på erfaringer med ledelse fra det private erhvervsliv samt fra andre uddannelsesinstitutioner. Tommy Sylvest har tillige en omfattende undervisningserfaring.

I forbindelse med jobskiftet er Tommy Sylvest flyttet til Hillerød sammen med sin hustru. Parret har tidligere boet i København, og Tommy Sylvest har en særlig tilknytning til Nordsjælland.

- Det føles helt rigtigt at være kommet til Nordsjælland. Min kone og jeg har tidligere boet i København, men faktisk stammer mit slægtsnavn "Sylvest" fra Gørløse-, Harløse- og Skævinge kanten, så det er lidt som at komme hjem, fortæller han.