25. maj 2020
Venstres formand Lars Løkke Rasmussen får nu bred støtte fra Nordsjælland, hvor han i mange år var valgt til Folketinget. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Venstres formand Lars Løkke Rasmussen får nu bred støtte fra Nordsjælland, hvor han i mange år var valgt til Folketinget. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Aske Muff/Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland støtter Løkke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland støtter Løkke
Nordsjælland - 31. august 2019 kl. 04:00
Af Karl Erik Frederiksen, Anne-Mette Rasmussen og Annemette Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En god del af Venstres bagland i Nordsjælland erklærer nu åbent, at de støtter Lars Løkke Rasmussen som formand for Venstre.

arrow Læs også: Aviser om Løkke: En skarp politiker med et trist farvel

- I Gribskov går vi 100 procent ind for Lars Løkke som landsformand. Vi er enige i, at vi har en landsformand, som toppolitikere fra de fleste andre partier også respekterer og betegner som en dygtig politiker og forhandler, siger formanden for Venstre i Gribskov, Bjarne Pedersen.

Lars Løkke Rasmussen har sine rødder i Gribskov Kommune. Han var i mange år valgt til Folketinget i Nordsjælland og har bl.a. også været amtsborgmester i Frederiksborg Amt.

Tilsvarende opbakning lyder fra flere andre lokalformænd forud for dagens møde i Venstres hovedbestyrelse, hvor medlemmer debatterer den seneste tids uro om ledelsen af Venstre.

- Jeg støtter op om Lars Løkke og formandskabet i det hele taget, fordi det er demokratisk valgt på landsmødet, og det er der, det skal vælges. Det bakker vi op om, for det har vi selv valgt for mindre end et år siden, siger Anders Bo Larsen, formand for Venstre i Egedal.

Lokalformændene i Furesø, Rudersdal og Allerød bakker også op.

- Den generelle holdning i Nordsjælland er, at der er opbakning til Lars. Så er der nuancer. Der er endnu ukendte faktorer, for eksempel kender vi ikke kandidatfeltet, siger Niels Kirkegaard fra Allerød Venstre.

Ingen lokalforeninger taler imod Lars Løkke Rasmussen, men hverken Hillerød, Halsnæs, Frederikssund, Helsingør ønsker at udtale sig hverken for eller imod Lars Løkke Rasmussen.

arrow Løkke efter exit som formand: Noget er vigtigere end andet
31. august 2019 kl. 22:25 Opdateret: kl. 22:26
arrow V-gruppeformand er ærgerlig
31. august 2019 kl. 20:48 Opdateret: kl. 20:48
arrow Efter formandskaos: - Nu skal vi se fremad
31. august 2019 kl. 19:18 Opdateret: kl. 19:19
Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?