21. marts 2019
Erhvervskundedirektør i Nordea Jan Nielsen og chefredaktør på Frederiksborg Amts Avis Palle Høj i svingdøren til erhvervsafdelingen hos Nordea i Hillerød. Foto: Kenn Thomsen
Erhvervskundedirektør i Nordea Jan Nielsen og chefredaktør på Frederiksborg Amts Avis Palle Høj i svingdøren til erhvervsafdelingen hos Nordea i Hillerød. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordea og Frederiksborg Amts Avis går sammen om erhvervspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea og Frederiksborg Amts Avis går sammen om erhvervspris
Nordsjælland - 25. september 2018 kl. 17:22
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et fælles ønske om fremhæve den gode fortælling om erhvervsvirksomheder i Nordsjælland får nu pengeinstituttet Nordea og dagbladet Frederiksborg Amts Avis til at starte et nyt samarbejde. De to samarbejdspartnere kommer til at stå bag uddelingen af Nordsjællands Erhvervspris, der er en videreførsel af den årlige erhvervspris, som Nordea har uddelt i mange år.

- Erhvervslivet i Nordsjælland er mangesidet og mangeartet, så det gælder om at nå ud i alle hjørner, og det gøres bedst i et samarbejde. I Nordea oplever vi Frederiksborg Amts Avis som en aktiv del af den kommunikation, der er om erhvervslivet i Nordsjælland, og derfor falder det for os naturligt at indgå det her samarbejde, siger erhvervskundedirektør i Nordea i Hillerød, Jan Nielsen.

Også chefredaktør Palle Høj, Frederiksborg Amts Avis, ser frem til at løfte det nye samarbejde om erhvervsprisen.

- På Frederiksborg Amts Avis vil vi gerne fortælle gode historier, og med til gode historier hører fortællinger om de erhvervsvirksomheder, der på en eller flere måder har udmærket sig i årets løb. Nordea har en lang tradition for at finde gode kandidater, og det giver et godt afsæt til vores nye fælles pris, siger Palle Høj.

Den første udgave af Nordsjællands Erhvervspris uddeles fredag den 23. november på Kunstmuseet Louisiana. Allerede nu indkalder Nordea og Frederiksborg Amts Avis indstillinger af kandidater til prisen.

Både personer og virksomheder kan komme i betragtning ved at opfylde et eller flere af følgende kriterier: At have forbedret sin virksomheds beskæftigelse, udvikling eller overlevelsesevne. At have fundet nye markeder gennem produktudvikling eller specialisering. At have bidraget til at et område har fået en erhvervsaktivitet, der ellers var blevet placeret uden for området.

Forslag kan indsendes senest 12. oktober 2018 til Nordea, Erhvervscenter Sjælland Nord, Slotsgade 44, 3400 Hillerød - eller på mail til erhvervskundedirektør Jan Nielsen på j.n@nordea.dk