4. marts 2021
Hillerødmotorvejen er hårdt belastet i myldretiden, hvilket giver lange køer ved Allerød, hvor den bliver til motortrafikvej. Pendlerne kan dog glæde sig over, at transportministeren nu vil prioritere at få lavet de nødvendige undersøgelser til at forlænge motorvejen.

 Foto: Allan Nørregaard
Hillerødmotorvejen er hårdt belastet i myldretiden, hvilket giver lange køer ved Allerød, hvor den bliver til motortrafikvej. Pendlerne kan dog glæde sig over, at transportministeren nu vil prioritere at få lavet de nødvendige undersøgelser til at forlænge motorvejen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister lun på ny motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister lun på ny motorvej
Opdateret 26. august 2016 kl. 09:38
Nordsjælland - 24. august 2016 kl. 04:18
Af Michael Degn

Der er håb for enden af motorvejen til Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis. Transportminister Hans Christian Schmidt (V) gav på et møde med det trafikpolitiske netværk i Nordsjælland i går udtryk for, at han vil arbejde for at få lavet de nødvendige undersøgelser til en motorvej hele vejen til Hillerød.

- Ministeren sagde, at han var indstillet på at lave en VVM-undersøgelse og ikke bare en forundersøgelse, siger Nick Hækkerup (S), der som nordsjællandsk folketingspolitiker også deltog i mødet.

Det trafikpolitiske netværk består af en bred skare af folketingspolitikere, kandidater og borgmestre fra Nordsjælland, som har stået sammen og aktivt arbejdet på at få hevet anlægsprojekter til Nordsjælland. Det var dog ikke alle, der kunne gå lige opløftede hjem fra mødet med ministeren. Færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen så noget besværlig ud at finde penge til, fortæller Nick Hækkerup. Den kollektive trafik i Hillerød med to stationsprojekter så heller ikke lovende ud.

- Det var skuffende, at han ikke var indstillet på at prioritere hverken Favrholm eller Hillerød Station. Dermed ryger mulighed for at køre på tværs i Nordsjælland, hvilket er skuffende og snæversynet, siger Nick Hækkerup til avisen.

Der var ifølge ham ingen tidshorisont på den bebudede VVM-undersøgelse til Hillerødmotorvejen. Det lykkedes ikke i aftes at få en uddybende kommentar fra transportminister Hans Christian Schmidt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?