17. december 2018
Iværksætter baserer sin virksomhed på at få investorer til at skyde penge i private hjem for på den måde at give attraktive lån til boligkøberne.
Iværksætter baserer sin virksomhed på at få investorer til at skyde penge i private hjem for på den måde at give attraktive lån til boligkøberne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Invester i naboens hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Invester i naboens hus
Nordsjælland - 13. marts 2018 kl. 04:15
Af Henrik Helmer Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Deleøkonomien blomstrer, og internettets muligheder for at skabe nye attraktive finansielle tilbud, uden om den etablerede finansverden, er stor. Der er GoMore, Airbnb og crowdfunding, blandt mange, og nu også Boliglån.dk, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Sidstnævnte drives fra Slotsgade 52E i Hillerød som et nyt forretningseventyr af advokat og iværksætter Jesper Søgaard. Boliglån.dk kæder boligkøbere og investorer sammen. Boligkøbere kan få et boliglån med pant i huset til en bedre rente end i banken.

Investorer kan få forrentet deres investering fast og bedre end mange andre steder ved at skyde penge i det private boligmarked. Vel at mærke ikke i større boligprojekter, men som noget helt nyt og hidtil uset nu også i private menneskers huse og lejligheder.

Det hele foregår online, og derfor holdes omkostningerne nede. Boliglån.dk er godkendt og kontrolleret af Finanstilsynet.

Det er Finansiel Teknologi, fintech, som er i kraftig opblomstring. Over hele verden og ikke mindst i Danmark, hvor godt 14.000 mennesker nu arbejder med nye finansielle muligheder ud i den digitale online verden. Nogle i den etablerede finansverden, andre i startupmiljøet, hvor kreativiteten er stor.

Sammenslutningen Copenhagen FinTech, Dansk Industri, Finansforbundet, Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finans Danmark har fem anbefalinger til, hvordan politikerne kan sikre et digitalt og konkurrencedygtigt arbejdsmarked med vækst og velfærd.

- Fintech skal gøres til styrkeposition i hele Danmark, lyder en af anbefalingerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk